Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Хей :D :D ,ама ти си до моята-аз съм в 404.И се чудех кои ли са късметлиите с металната врата :D :D :D Ти откъде си и кога смяташ да се настаняваш окончателно? Май ще си чистим заедно,защото и моята стая иска почистване :D :D
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

everyday_ написа:виж тук: http://studentskigrad.com/karta/
Благодаря ти :)
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Flutterby
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Flutterby »

janette написа:Хей :D :D ,ама ти си до моята-аз съм в 404.И се чудех кои ли са късметлиите с металната врата :D :D :D Ти откъде си и кога смяташ да се настаняваш окончателно? Май ще си чистим заедно,защото и моята стая иска почистване :D :D
Иха, открихме едната съседка! :D Защото в 406 май са момчета, така ми каза приятелката ми, с която ще сме заедно в 405. Аз съм от Бургас и предполагам, че към 22-23 ще се ходи за носене на част от багажа, чистене и т.н. :wink: Със сигурност ще се видим ако и ти си някъде там по това време
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

тогава значи и с мен може да се засечете :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Ами аз вече занесох малко багаж и май към края на месеца (28-29) ще пристигам там.Предполагам,че вие с everyday вече ще си бъдете там тогава.Ако искате можете да ми пишете в skype - janette_rz.Нямам търпение да се видим :D :D :D
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

оо аз вчера се "настаних" в 42 Б :lol: :lol:
стаята ми е голяма мизерийка :x едното легло е с пробита пружина и затова между нея и дюшека има сложена врата :o има нещо като бюро, което нз дали ще служи по предназначение, а "библиотеката" е що не паднала :lol:
още никой не се е нанесъл, но има един компот от малини :lol:
за пода....по-добре да замълча :twisted:
единственото хубаво нещо е банята, наистина е добре направена :)
аа и тапетите са нови...май :roll:

сега някой да не си помисли, че се оплаквам :roll: по-скоро ми е смешно, ама нз докога ....
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

това с вратата е добре, защото от пружините много боли гръб ако си свикнал на по-твърдо легло
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Flutterby
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Flutterby »

Аз нарочно не бях взела никакъв багаж вчера като се нанасях, защото не бях сигурна каква част от него ще заваря като дойда към края на месеца :oops: Но това беше преди да видя, че имаме метална решетка. Засега плановете са да ходим около 22-ри. Оттам нататък ще видим :wink: Пишете и по някое ЛС с everyday_ :wink:
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

хаха, Захаринка, сигурно е имало цяла щайга с компоти, но са ги свили та е останал само 1 :) що не го чопна?! много са вкусни :oops: :twisted:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

вчера си видях стаята! супер е!няма нуб=жда от ремонт ,а само от яко чистене и дезинфекциране.имам си почти нови тапети,таванът е идеален,прозорзите са здрави,а банята не е зле като за баня на общежитие.е,не е лукс,но поне май не тече и няма много мухъл!
има само 1 НО- ще бъдем 4 момичета.две свързани стаи имат си малка мивка и може да се оформи като мини боксче.иначе е мноого широко
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Re: ,

Мнение от softy »

дани написа:иначе е мноого широко
Късметлийка! Определено има неравнопоставеност в това отношение между различните блокове и стаи......Но.....всеки с късмета си... :lol:
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Juliana написа:хаха, Захаринка, сигурно е имало цяла щайга с компоти, но са ги свили та е останал само 1 :) що не го чопна?! много са вкусни :oops: :twisted:
абе знам ама му беше паднал плода... иначе :twisted: :twisted:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
BeBsaNchO
В началото бе словото

Мнение от BeBsaNchO »

Мда, всичко е до късмет .. На мен лично ми харесва много 42 блок. Имам познати там. Много е спокойно ( за Студ. гр. :). Останала съм с добри впечатления от стаите. Има си тук таме някоя, която не става, но като цяло е доста добре. Аз не съм от София, но имаме апартамент тук и не ми се наложи да живея в общежитие, но съм сигурна, че щях да се справя. Няма да ме изплашат някакви буби и мухал, но е много важно на какви хора ще попаднете. Дано всичко да е наред. Иначе съм живяла на "панс", в Ловеч, когато учех в езиковата.. всичко си се нарежда, ако човек не е предубеден и ако няма проблем с шума и насекомите, които се срещат тук таме, но не са нещо, навсякъде разпространено :lol:
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохол :lol: или нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години :?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

я...кой номер стая е това?!
:lol:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”