издирвам си съквартирантките

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

издирвам си съквартирантките

Мнение от cveti »

настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаята :) дано влизат във форума.. :roll:
U think u know, but u have no idea..
Аватар
elff4e
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от elff4e »

Може ли и аз да потърся моите?Аз съм в 51 блок,стая 418.
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Преименовайте темата, на голямото издирване и няма да има проблеми ! :P
Изображение
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Re: издирвам си съквартирантките

Мнение от softy »

cveti написа:настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаята :) дано влизат във форума.. :roll:
Трябваше да оставиш в стаята си някаква информация за теб- и-мейл, телефон и т.н. с молба съквартирантките ти да се свържат с теб. Защото наистина понякога има необходимост да се обсъдят предварително някои неща- кой какво ще носи, за да не се получи, че всеки е донесъл телевизор, компютър, пердета и т.н.
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: издирвам си съквартирантките

Мнение от cveti »

softy написа:
cveti написа:настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаята :) дано влизат във форума.. :roll:
Трябваше да оставиш в стаята си някаква информация за теб- и-мейл, телефон и т.н. с молба съквартирантките ти да се свържат с теб. Защото наистина понякога има необходимост да се обсъдят предварително някои неща- кой какво ще носи, за да не се получи, че всеки е донесъл телевизор, компютър, пердета и т.н.
ами да, ама кой да се сети.. :oops:
U think u know, but u have no idea..
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”