иначе мацките обичат да ходят с къси полички,защото я обичат да ги заглеждат,я за да им е по-хладно(аз заради това само) а ги подръпват щото като ходим и те се вдигат майка им......
Защо жените хадят с къси поли, а пък ги подръпват надолу?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
аз пък рядко нося и затова тея от форумната трябва да са щастливи,че успяха да ме видят щото едва ли скоро ще излезна пак-просто исках да усетя лятото за последен път ама така до усетих,че ми замръзна задника
иначе мацките обичат да ходят с къси полички,защото я обичат да ги заглеждат,я за да им е по-хладно(аз заради това само) а ги подръпват щото като ходим и те се вдигат майка им......
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
dormouse написа: щото като ходим и те се вдигат майка им......
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
да се чувства желана....да бе......и да ти свиркат с коли някви ш*****ци.....гррррSILVER ARROW написа:Мда най-важното за една жена е да се чуства желана, за да придобива така необходимото за нея самочуствие. Поне според мен няма нищо по-лошо за момиче да се чуства аутсайдерка или пренебрегвана гадно е. Пък защо ги дърпат, тук в последните постове получихме обяснение но това!
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
още по лошо да свирят на мацката ти...dormouse написа:да се чувства желана....да бе......и да ти свиркат с коли някви ш*****ци.....гррррSILVER ARROW написа:Мда най-важното за една жена е да се чуства желана, за да придобива така необходимото за нея самочуствие. Поне според мен няма нищо по-лошо за момиче да се чуства аутсайдерка или пренебрегвана гадно е. Пък защо ги дърпат, тук в последните постове получихме обяснение но това!
*земи това паве, откъртено от преди малко миналия бетоновоз!*
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
ами каквото и да си говорим има го и този елемент, като начин за привличане, иначе наистина за какво се носят напоследък особено толкова къси поли, за да им е по хладно на дамите в жегите ли, може и това да е причината знам ли, не съм момиче все пак. Но късите поли са си с главна цел имено да направят момичето да изглежда секси, мое си мнение, може и да греша естествено!dormouse написа:да се чувства желана....да бе......и да ти свиркат с коли някви ш*****ци.....гррррSILVER ARROW написа:Мда най-важното за една жена е да се чуства желана, за да придобива така необходимото за нея самочуствие. Поне според мен няма нищо по-лошо за момиче да се чуства аутсайдерка или пренебрегвана гадно е. Пък защо ги дърпат, тук в последните постове получихме обяснение но това!