rinzo написа:Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"
"Текила" я сподели от кой град сиии?? че и моя полу-роден градец има такова животно
Щеше ми се с нещо свързано с политиката или международните отношения да се занимавам, интересувам се от тези неща колкото и странно да звучи, но балът ми не стигна и затова поне засега ще съм в дебрите на историята пък ще видим после!
Това,за което си мечтая, е малко трудно постижимо,но не пречи да си мечтая за него, а именно да стана преводач на художествена литература. Проблемите са два-такава от Швеция и Норвегия не е навлязла много тук(скандинавистика съм) и трудно се докопваш до такава работа. Иначе, каквото стане-стане. Нямам определени възгледи относно какво да работя, стига да мога да си използвам езиците ще ми е готино.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Ами не е важно каде има и къде нямал.Важното е че в само една Казака е барман.Иначе в петък минах през нея ама не те видях щото ми казаха че си била вътре чак когато вече си бях заминал
И на мен ми се иска да работя в сферата на журналистиката и по-точно ми се занимава със спортна журналистика.. не знам и аз:) Влече ме бурния живот.. Не бих отказала и нещо, свързано с преводи или пък PR в някоя заможна фирма ( ако е и моя още по-добре )
BeBsaNchO написа:И на мен ми се иска да работя в сферата на журналистиката и по-точно ми се занимава със спортна журналистика.. не знам и аз:) Влече ме бурния живот.. Не бих отказала и нещо, свързано с преводи или пък PR в някоя заможна фирма ( ако е и моя още по-добре )
И аз исках по едно време да съм спортен журналист. Просто много ме влекът всякакви спортове и съм сигурен че щях да се справя добре, но Българският език по един или друг начин ми попречи да вляза в СУ журналистика или дори да опитам да вляза там, което е жалко но какво да се прави. Все пак това не значи че журналистиката спортната не си остава една моя малка мечта!
SILVER ARROW написа:
И аз исках по едно време да съм спортен журналист. Просто много ме влекът всякакви спортове и съм сигурен че щях да се справя добре, но Българският език по един или друг начин ми попречи да вляза в СУ журналистика или дори да опитам да вляза там, което е жалко но какво да се прави. Все пак това не значи че журналистиката спортната не си остава една моя малка мечта!
Хехе, все едно аз съм го писала....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
rinzo написа:Ами не е важно каде има и къде нямал.Важното е че в само една Казака е барман.Иначе в петък минах през нея ама не те видях щото ми казаха че си била вътре чак когато вече си бях заминал
ааааааа туй да видиш пусна ми мухата вече че в петък бях там,бях-ама що ли не се сещам коя съмнителна личност си ти хахах не съм пила ,признавам
сори за офтопика
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
greeny написа:че то къде няма текила
пък и не си е най-оферта да си барман. наливаш на другите пиене, ама ти трябва да си трезвен
Хахахах трябва да си трезвен кой те излъга колко напушени и пияни бармани съм видял който пак си вършат работата както могат
бе де да знам. аз работя в бар и наште бармани не е като да се напиват много. ся верно че и аз намазвам често, ама чак пък да се напивам... ама не е мн лошичко де
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
Абе, greeny, един малък офтопик. Да имаш нещо общо с форума на slavishow.com?
Не ми се струва вероятно, ама реших да попитам, тия дни ми е тръгнало на познати оттам, та си пробвам късмета...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември