издирвам си съквартирантките
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- cveti
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
издирвам си съквартирантките
настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаята
дано влизат във форума.. 
U think u know, but u have no idea..
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Re: издирвам си съквартирантките
Трябваше да оставиш в стаята си някаква информация за теб- и-мейл, телефон и т.н. с молба съквартирантките ти да се свържат с теб. Защото наистина понякога има необходимост да се обсъдят предварително някои неща- кой какво ще носи, за да не се получи, че всеки е донесъл телевизор, компютър, пердета и т.н.cveti написа:настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаятадано влизат във форума..
- cveti
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: издирвам си съквартирантките
ами да, ама кой да се сети..softy написа:Трябваше да оставиш в стаята си някаква информация за теб- и-мейл, телефон и т.н. с молба съквартирантките ти да се свържат с теб. Защото наистина понякога има необходимост да се обсъдят предварително някои неща- кой какво ще носи, за да не се получи, че всеки е донесъл телевизор, компютър, пердета и т.н.cveti написа:настаниха ме в блок 42Б стая 514 и сега си търся съквартирантките,че ги нямаше като ходих да видя стаятадано влизат във форума..
U think u know, but u have no idea..