Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Много рядко..
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Да поемам я,но рядко си харесвам някоя кръшна мома :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ми аз гледам да делим инициативата с девойката, т.е. аз като направя крачка, чакам реакция.. иначе се чувствам някак нахален :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

MZ4 написа:
^PrincessA^ написа:Кхъм, к'во значи "директно"? Директно нищо не съм предлагала, ама съм поемала инициативата в "платоничното сближаване" така да се каже :lol:
Ако не знаеш какво значи директно,значи не си поемала подобна офанзива:twisted:
Попитах, щото всеки си има определения за директно и за поемане на инициатива :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Мда границите на всеки са различни. Някоя по луда глава би определила вземането на инициативата като най-директно сваляне, докато за други по консервативни само някои ходови подсказващи на жертвата че е желана са достатъчни!
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Именно! :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Директно си е директно!Няма място за вариации.
Та "нападали" ли сте откровенно някого или сте разчитали само на намеци,заигравки,езика на тялото,ира на думи и пр. :?: :twisted:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

нападал съм! и са ме рязали, и ми е връзвало.. зависи от момата :P
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Смело момче :D
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

MZ4 написа:Смело момче :D
:oops:

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

pora_e_priqtel написа:Хехе - мога ли да го изплагиатствам това с малко изменения? :P
давай, ама след два месеца чакам покана :wink:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

pora_e_priqtel написа:Хехе - мога ли да го изплагиатствам това с малко изменения? :P
хахаха respect
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

зависи дали си струва
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

kokteil_molotow написа:оплесках ЯЯЯЯЯ!!!!
лоша съм. знам го. отвратителна съм просто . не бях очаквала. не исках .
но стана...
запознах се с него преди около месец покрай общи приятели.изобщо не ми хареса по никакъв начин , не защото му има нещо, а просто защото аз имам бЪг в сърдечната система. той се води тип мачо или "всяка може да е моя" . незнам защо , но той отначало започна да ме сваля , аз не реагирах.постепенно открих , че е свестен и човечен. това не променяше тпталното ми нежелание да съмс него.той започна с разни телефонни обаждания, смс-атаки и се чудех как не си тръгва при цялото ми отблъскващо държане при всяко обясннеие.докато не го поръсих с пепел от цигарата на ревера на сакото му...един ден докат пиехме приятелски бира...
лекичко прокарах ръка, така че да изтръскам пепелта , а той ловко я хвана , извади много нежен пръстен и го сложа на пръста ми за части от един миг...още преди да беше изтекъл мигът и преди да беше завършил думите си "Искам да станеш моя..." , аз изтърсих : " А без такива, не сме се разбирали така..."
Той дори не почервеня от болка, гняв , яд.Само треперещата му долна устна издаваше всичко. Аз станах и си тръгнах , защото се почувствха като изрод. Знам , че бях. Знаех, че по-голяма болка от това ми причинят болка беше аз да причиня на някого. Предпочетох да бях бройчица за него и сега да не го болеше.
Навънка пускаха някакви бомбички , но аз забързах към блока си. След няколко крачки се обърнах и го видях- на няколко метра той ме наблюдаваше как ще се прибера до нас жива и здрава.Провикна се: Искаш ли да те изпратя , ако те е страх?
Тогава почувствах , че съм направила огромна грешка с него.
Т'фа истинска ли история е или четеш много "Лична драма"?

Егати, мислех че тия работи се случват само в глупавите фантазии на пишещите в женските жълти вестници... :shock:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Vintersorg написа:
kokteil_molotow написа:оплесках ЯЯЯЯЯ!!!!
лоша съм. знам го. отвратителна съм просто . не бях очаквала. не исках .
но стана...
запознах се с него преди около месец покрай общи приятели.изобщо не ми хареса по никакъв начин , не защото му има нещо, а просто защото аз имам бЪг в сърдечната система. той се води тип мачо или "всяка може да е моя" . незнам защо , но той отначало започна да ме сваля , аз не реагирах.постепенно открих , че е свестен и човечен. това не променяше тпталното ми нежелание да съмс него.той започна с разни телефонни обаждания, смс-атаки и се чудех как не си тръгва при цялото ми отблъскващо държане при всяко обясннеие.докато не го поръсих с пепел от цигарата на ревера на сакото му...един ден докат пиехме приятелски бира...
лекичко прокарах ръка, така че да изтръскам пепелта , а той ловко я хвана , извади много нежен пръстен и го сложа на пръста ми за части от един миг...още преди да беше изтекъл мигът и преди да беше завършил думите си "Искам да станеш моя..." , аз изтърсих : " А без такива, не сме се разбирали така..."
Той дори не почервеня от болка, гняв , яд.Само треперещата му долна устна издаваше всичко. Аз станах и си тръгнах , защото се почувствха като изрод. Знам , че бях. Знаех, че по-голяма болка от това ми причинят болка беше аз да причиня на някого. Предпочетох да бях бройчица за него и сега да не го болеше.
Навънка пускаха някакви бомбички , но аз забързах към блока си. След няколко крачки се обърнах и го видях- на няколко метра той ме наблюдаваше как ще се прибера до нас жива и здрава.Провикна се: Искаш ли да те изпратя , ако те е страх?
Тогава почувствах , че съм направила огромна грешка с него.
Т'фа истинска ли история е или четеш много "Лична драма"?

Егати, мислех че тия работи се случват само в глупавите фантазии на пишещите в женските жълти вестници... :shock:
Предполагам че е някаква фантазия, твърде странно звучи за да е истина но защо пък не. Колкото и смахнат да стана този свят, все още се случват и такива неща, говорим ли за любов всичко е възможно! :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”