Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Благодаря тиeveryday_ написа:виж тук: http://studentskigrad.com/karta/
Живей на ръба, но недей да падаш 
- Flutterby
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Иха, открихме едната съседка!janette написа:Хей![]()
,ама ти си до моята-аз съм в 404.И се чудех кои ли са късметлиите с металната врата
![]()
![]()
Ти откъде си и кога смяташ да се настаняваш окончателно? Май ще си чистим заедно,защото и моята стая иска почистване
![]()
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
The spring decoys.
And as the Rose appears,
Robin is gone.
оо аз вчера се "настаних" в 42 Б
стаята ми е голяма мизерийка
едното легло е с пробита пружина и затова между нея и дюшека има сложена врата
има нещо като бюро, което нз дали ще служи по предназначение, а "библиотеката" е що не паднала
още никой не се е нанесъл, но има един компот от малини
за пода....по-добре да замълча
единственото хубаво нещо е банята, наистина е добре направена
аа и тапетите са нови...май
сега някой да не си помисли, че се оплаквам
по-скоро ми е смешно, ама нз докога ....
стаята ми е голяма мизерийка
още никой не се е нанесъл, но има един компот от малини
за пода....по-добре да замълча
единственото хубаво нещо е банята, наистина е добре направена
аа и тапетите са нови...май
сега някой да не си помисли, че се оплаквам
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- Flutterby
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз нарочно не бях взела никакъв багаж вчера като се нанасях, защото не бях сигурна каква част от него ще заваря като дойда към края на месеца
Но това беше преди да видя, че имаме метална решетка. Засега плановете са да ходим около 22-ри. Оттам нататък ще видим
Пишете и по някое ЛС с everyday_ 
I have a Bird in spring
The spring decoys.
And as the Rose appears,
Robin is gone.
The spring decoys.
And as the Rose appears,
Robin is gone.
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
,
вчера си видях стаята! супер е!няма нуб=жда от ремонт ,а само от яко чистене и дезинфекциране.имам си почти нови тапети,таванът е идеален,прозорзите са здрави,а банята не е зле като за баня на общежитие.е,не е лукс,но поне май не тече и няма много мухъл!
има само 1 НО- ще бъдем 4 момичета.две свързани стаи имат си малка мивка и може да се оформи като мини боксче.иначе е мноого широко
има само 1 НО- ще бъдем 4 момичета.две свързани стаи имат си малка мивка и може да се оформи като мини боксче.иначе е мноого широко
Re: ,
Късметлийка! Определено има неравнопоставеност в това отношение между различните блокове и стаи......Но.....всеки с късмета си...дани написа:иначе е мноого широко
- BeBsaNchO
- В началото бе словото
Мда, всичко е до късмет .. На мен лично ми харесва много 42 блок. Имам познати там. Много е спокойно ( за Студ. гр.
. Останала съм с добри впечатления от стаите. Има си тук таме някоя, която не става, но като цяло е доста добре. Аз не съм от София, но имаме апартамент тук и не ми се наложи да живея в общежитие, но съм сигурна, че щях да се справя. Няма да ме изплашат някакви буби и мухал, но е много важно на какви хора ще попаднете. Дано всичко да е наред. Иначе съм живяла на "панс", в Ловеч, когато учех в езиковата.. всичко си се нарежда, ако човек не е предубеден и ако няма проблем с шума и насекомите, които се срещат тук таме, но не са нещо, навсякъде разпространено 
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Един приятел се нанеси днес в 42Б като е сложен с момче 1-и курс и момче горен курс...Не видял никой от двамата, но като влязал в стаята видял на едното легло 2 китари, дамски дрехи и дамска чанта...а до леглото пишело -> Студентски град,тук,купон всяка вечер, носете си алкохол
или нещо от сорта ... и каза, че банята била тотално мръсна - все едно никой не я е поглеждал от години 
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- izvynzemno
- Пишете, о, братя