ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Определено ще е интересна Шампионска Лига, но за мен финала е ясен, поне Барса трябва да са там, но това е футбол винаги са възможни изненади. само дано има повече мачове с темпо пободно на това по време на първото полувреме от срещата Лион-Реал Мадрид
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Какво значи това "за мен финала е ясен" и разни подобни. Как може да говорите такива глупости. Минал е едва един кръг от турнира, шампионатите в отделните страни току що започнаха, а вече има хора, за които финалът бил ясен. От кога се появиха толкова много ясновидци. Че то Еврофутбола скоро ще фалира ако така вървят нещата. Още не се знае кой ще продължи, кой не, а вие за финал ми говорите. Почакайте малко, имайте тъпрение. Нека поне 1/4 финалите да дойдат. Разбира се, че всеки може да изрази мнение, но за мен това да казваш още от сега кой ще е на финал, е несериозно изказване.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

С оглед на сега показаната игра може да се предположи какъв ще е, но иначе си прав че трябва да се изчака с такива прогнози макар че вече и най-големите експерти решиха че Барса е поне на финал, но пък и те често грешат де! :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”