Има ли значение възрастта?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено

По какви мъже/жени си падате (във възрастово отношение ;))?

По по-млади
17
13%
По-възрасти
57
45%
Колкото мен
52
41%

Общо гласове: 126

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

жена ми е с 4 дена по-голяма от мен..

сметайте!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

За чьоравия кон казвал ли съм го,че да не се повтарям :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не си, май, или поне аз съм изпуснал

повтори се ;)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Tripio написа:жена ми е с 4 дена по-голяма от мен..

сметайте!
затова ще я слушаш щото е по-голяма :D :twisted:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

dormouse написа:
Tripio написа:жена ми е с 4 дена по-голяма от мен..

сметайте!
затова ще я слушаш щото е по-голяма :D :twisted:
не само щото е по-голяма.. просто си трябва.. жена ми е все пак, ако нея не слушам, кого :)

SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Стига двама души да си допадат наистина много възрастта няма значение. Но иначе все пак би било по-добре ако разликата не надхвърля три години лично мое мнение де!
Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Е, познавам и двойки с по 18 години разлика... за някои просто не е това най-важното
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

peterdi написа:Е, познавам и двойки с по 18 години разлика... за някои просто не е това най-важното
Не трябва и да е. Нали си е казано че пред истинската любов граници няма. Въпроса е че рядко се намира истинската любов още повече при такива разлики, но това не значи че е невъзможно разбира се!
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

когато станеш на по 30 и нещо такава разлика е нормална и често се среща(макар,че аз само до 10 години съм срещала) ама при тийновете е прекалено въпреки,че нещо май е мода вече
Изображение
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Имено че е прекалено, а защо е на мода без коментар. Да не говорим че ако разликата е голяма често единият поне теоретически има предимството на повече житейски опит и възможноста да манипулира другият както си иска но това пак казвам е само на теория де!
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

да..и това може да е така........но една от главните причини да не просъществува такава връзка при младежите е различието в начина на мислене.......и не само до секса........имах позната,която беше на 18 и ходеше с 28 годише и след 1 година се разделиха,защото човека почнал да и говори за семейство,деца и т.н......тя се пооплаши...ама на него био часовника му показало,че е време,а нашта мацка още зелена....и така......аз действам на принципа-макс 3 години
Изображение
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Мда много си права и това го има. Затова както си писала накрая на максимума три години разлика най-добре, че като са много си е трудно. Говорим за различни фази на живота вече и изникват проблеми като този който описа преди малко! :roll:
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

SILVER ARROW написа:Имено че е прекалено, а защо е на мода без коментар. Да не говорим че ако разликата е голяма често единият поне теоретически има предимството на повече житейски опит и възможноста да манипулира другият както си иска но това пак казвам е само на теория де!
то дори не става въпрос само за това, ами и за интереси и общи теми за разговор и т.н. вярно, че както скоро се изцепи един колега "аз не си хващам умно гадже, щото няма да играя шах с нея" :roll:, ама пак... какво го вълнуват един работещ човек примерно вълненията на една ученичка, която мисли само за гадното класно и поредната дискотека... според мен за да просъществува такава връзка трябва или мъжът да е още на много лапешки акъл, или момичето да е много напред с материала, в смисъл да е достатъчно зряла емоционално и духовно... или другия вариант - да не говорим за тийн връзки, а за по-възрастни хора, примерно на по 30-40 години.

общо взето аз за нормални, горе-долу поне, приемам връзки с докъм 15 години разлика, но това най-вече като става въпрос за други хора - просто се опитвам да бъда толерантна, самата аз си падам основно по връстници, плюс-минус две-три годинки... но никога не мога да проумея разлика от 20 години, то все едно да ходиш с баща си/майка си, просто не ми се вижда естествено и това е...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

nrggirl написа:
SILVER ARROW написа:Имено че е прекалено, а защо е на мода без коментар. Да не говорим че ако разликата е голяма често единият поне теоретически има предимството на повече житейски опит и възможноста да манипулира другият както си иска но това пак казвам е само на теория де!
то дори не става въпрос само за това, ами и за интереси и общи теми за разговор и т.н. вярно, че както скоро се изцепи един колега "аз не си хващам умно гадже, щото няма да играя шах с нея" :roll:, ама пак... какво го вълнуват един работещ човек примерно вълненията на една ученичка, която мисли само за гадното класно и поредната дискотека... според мен за да просъществува такава връзка трябва или мъжът да е още на много лапешки акъл, или момичето да е много напред с материала, в смисъл да е достатъчно зряла емоционално и духовно... или другия вариант - да не говорим за тийн връзки, а за по-възрастни хора, примерно на по 30-40 години.

общо взето аз за нормални, горе-долу поне, приемам връзки с докъм 15 години разлика, но това най-вече като става въпрос за други хора - просто се опитвам да бъда толерантна, самата аз си падам основно по връстници, плюс-минус две-три годинки... но никога не мога да проумея разлика от 20 години, то все едно да ходиш с баща си/майка си, просто не ми се вижда естествено и това е...
Ми така и трябва, така си е най-нормално. Най-важното е да сте на един акъл, защото може да няма разлика в годините но да има разлика в характерите разбиранията, умствения и душевен багаж. Ако в последните две има доста сходства, може да се преглътнат и малко по-големи възрастови разлики!
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

dormouse написа:въпреки,че нещо май е мода вече
:?: :?: :?: :чуди_се:
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”