Ювентус

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Виж сега Moriarti.Абсолютно си прав,че в Юве е пълно с наемници,но за съжаление това е ситуацията в днешния футболен свят.Верността към феновете и даден клуб е на заден план пред заплатата,която ще получава даден играч.Дори най-святите неща за един клуб вече се продават свободно.Например смяната на емблемата на Юве.Това си е чиста проба емблема-реклама,чиято цел е напълно ясна.Същото се случи и с Челси(любимият ми отбор от Англия допреди 4 години).Сега емблемата им е жалко подобие на тази на Манчестер Юнайтед,а не онзи величествен лъв с инициалите на отбора.Наистина има някои играчи от сегашния отбор,които се раздават и им пука за Юве.За Недвед няма какво да говорим.Той е моторът,двигателят,въоще човекът,който движи "Старата госпожа".Дел Пиеро - макар и он няколко сезона да не е в кой знае каква форма самото му присъствие в редиците на отбора има значение.Той вече е легенда за отбора и когато тимът беше изпратен в Серия Б всички погледи бяха отправени към него,а именно дали ще остане или не.А той каза просто и лаконично:"Аз обичам този клуб".Трезеге и Буфон макар и не толкова големи любимци като двамата по-горе също показаха своята лоялност към тима не веднъж и два пъти.И ако има моменти когато тази комерсиална черупка на днешния футбол се разчупва макар и за малко то това е в такива трудни моменти,когато любовта и лоялността на играчите към някои клуб дал им много се прояви.А истинските феновете ценят точно това,защото те винаги за зад любимия си отбор,докато играчите се сменят и в историята остават само тези,които феновете са издигнали в култ.Това е мнението ми.ФОРЦА БИАНКОНЕРИ
Последно промяна от THE_PARASITE на 30 Авг 2006, 13:49, променено общо 1 път.
Аватар
Clycraw
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Clycraw »

Чезена 1-2 Ювентус за купата на Италия. Първият гол за Юве е на Валери Божинов :)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ето че вече минаха два кръга в СЕРИЯ Б.За тези,които не знаят резултатите на любимия ни отбор,ето ги и тях:

Римини - Ювентус 1:1
Ювентус - Виченца 2:1
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

THE_PARASITE написа:Ето че вече минаха два кръга в СЕРИЯ Б.За тези,които не знаят резултатите на любимия ни отбор,ето ги и тях:

Римини - Ювентус 1:1
Ювентус - Виченца 2:1
още 39 до Seria A
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

От твоята уста в божите учи както има една приказка !!!
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

THE_PARASITE написа: Римини - Ювентус 1:1
Ей за това съм склонна даги убия!!! Бавно и мъчително - един по един. Ша ги и в тъпаците.....
Изтървах фиш за 55 лв.....щото милите Ювентус решиха да се лигавят!
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз никога не ги пускам на фишове именно от горчивия ми опт с тях,а той не е никак малък !
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Е, то нормално, обаче - първи мач в Б, при това с точки пасив....Льольовци....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

FORZA JUVE :!: Del Piero, Nedved, Buffon - ето това са футболисти. Яд ме е малко за Канаваро че напусна и се присъедини към дебелия балет. Дзамброта също ми харесва много. Радвам се че поне отиде в Барса, друг мой любим отбор.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Жалко че велик отбор като Юве затъна в такива проблеми но се надявам догодина всичко това да е зад гърба им и да видим отбора отново в шампионската лига сред най-добрите!
Изображение
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Направо съм щастлив да видя,че най-после феновете на "старата госпожа" проявиха активност и темата се съживи.ФОРЦА ЮВЕ !!!
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Айде.. Валката бутна два. 8)
I will go there and back again.
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Божинката почна да бележи.Юве са с пасив от -10 т. след 3 изиграни кръга. Какви са шансовете да се завърнат в серия А ? Така като гледам-минимални!!
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Според мен имат големи шансове да се завърнат там където им е мястото - СЕРИЯ А !!!Може да не са на първо място но ще влезнат 100%
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”