А за каква професия мечтаете сега?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

kekeritza
В началото бе словото

А за каква професия мечтаете сега?

Мнение от kekeritza »

Аз все още се чудя дали аз трябва да намеря професията си, или тя мен :)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз също не съм се спрял на нещо конкретно
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

никаква :lol: не защото не съм решила, а защото искам да си стоя вкъщи и да си гледам децата :lol:
Ако все пак ми се наложи, писах го някъде, ще бъда или сватбен агент, или учител. Има още няколко , които не бих отказала, ако получа шанс да се уча за тях :D
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Re: А за каква професия мечтаете сега?

Мнение от nrggirl »

kekeritza написа:Аз все още се чудя дали аз трябва да намеря професията си, или тя мен :)
мен тя ме търси, ама аз й бягам по тъч-линията :lol:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

иска ми се да работя в научната сфера по-конкретно се интересувам от регулация на генната експресия и генетика на рака
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
T1000
В началото бе словото
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от T1000 »

Това, което и сега работя в по-общ план, но ми се ще някой ден да е в по-конкретен : ) А именно автомобилна журналистика от по-забавен стил, не суров.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

май тва,което искам да работя малко се препрокрива с детските ми мечти :roll: :arrow: декоратор и архитект вътрешно обзавеждане :D или пък да имам един бус и да разнасям стоки на много различни места :lol: искам да стана и DJ,тоест да се занимавам с музика :!: :D искам и да се бъда научен изследовател по езотеричната материя,като религия,астрология,мистика и пр. :D :D
еееххх колко разнообразно е човешкото въображение! хубаво е да си мечтаем,иначе няма да има какво да постигнем :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

аз пък искам да стана съдия, тъй като приятелите ми са приети кой право, кой стопанско управление, кой финанси или пък мио, така че всички ще държат мафията в бг, а аз ще ги покривам и ще приемам мнооооого подкупи :) :lol: :twisted:

иначе - вече писах в подобната тема. мойта детска мечта мисля да си я осъществя. само междувременно ще бъда адвокат :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

Пилот на бомбардировач :roll:
efegee
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Сив Кардинал който да управлява всичко в сянка.
Ако някой иска да ме наеме, мога да му пратя CV на ЛС :lol: 8)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ако знаех какво искам, щеше да е добре. :) Може би нещо свързано с историята (но не учител, макар че знае ли човек :)), не знам. :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Telbiz
В началото бе словото

Мнение от Telbiz »

Отговорник отдел "системна сигурност" / Художник в Манга стил (японския стил на рисуване на комикси) (за което нямам и капка талант..) / пилот / атентатор-самоубиец / Работник в АЕЦ. :twisted:
Falling does not kill you.The sudden stopping at the end does.
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Telbiz написа:Художник в Манга стил (японския стил на рисуване на комикси) (за което нямам и капка талант..)
:thumbright: тва ми е една от "резервните" мечти :D но не казвай,че нямаш талант,може би още не го осъзнаваш :wink:
Telbiz написа:атентатор-самоубиец
:shock:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
rinzo
В началото бе словото

а туи то

Мнение от rinzo »

Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Re: а туи то

Мнение от ChiLL_PiLL »

rinzo написа:Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"
"Текила" :shock: я сподели от кой град сиии?? :D че и моя полу-роден градец има такова животно :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”