Избор на спорт

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

feel`good
В началото бе словото

Мнение от feel`good »

Някой ще ми каже ли дали тоя спорт е задължителен,аз съм право втори курс и още не съм ходила,изобщо не ми се занимава с простотии и ме интересува дали могат да ме накарат да ходя без да искам :(
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

А някакви коментари относно различните спортове? Ще уча туризъм първи курс и не мога да реша какъв спорт да запиша. Общо взето се колебая между баскетбол, тенис на корт или нещо по-изчанчено като катеренето примерно. Нали мога да запиша повече от 1 спорт (стига да имам време)?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Може :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

feel`good написа:Някой ще ми каже ли дали тоя спорт е задължителен,аз съм право втори курс и още не съм ходила,изобщо не ми се занимава с простотии и ме интересува дали могат да ме накарат да ходя без да искам :(
И аз искам да питам същото! Аз ще съм първи курс във ФКНФ и много ме интересува тоя спорт мога ли да го пропусна някакси. :x Чувала съм, че за някои специалности е задължителен, а за други - не. Но не знам дали е вярно и за кои специалности точно не е задължителен. :evil:
Брат ми е учил право в СУ и каза, че за правото не бил задължителен, ама за другите не знае. :?:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Catherine написа:Брат ми е учил право в СУ и каза, че за правото не бил задължителен, ама за другите не знае. :?:
На нас пък ни казаха обратното :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

явор написа:
Catherine написа:Брат ми е учил право в СУ и каза, че за правото не бил задължителен, ама за другите не знае. :?:
На нас пък ни казаха обратното :?
Според зависи :P
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ако има фитнес като избор за спорт, там съм. Доста съм работил в залите и няма да имам проблеми да го правя и в София!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”