А тъпото копеле как целуна фанелката на Челси...добре че се извини после. И аз като вас съм фен на Милан от...както се помня. За Оливейра съм съгласен, ма и той ще се настройва. Аморозо остана ли или го продадоха последно ? Мене ме притеснява Реал или Челси да не дръпнат Кака, щото само с разбивачи нема стане.El_Salvador написа:Еми и мен Шева ми беше любимия футболист, ама кво да се прави...Дори не съм и предполагал, че може да отиде в някой друг отборСега дори ше мога да го видя в България, но не с фланелката на Милан
![]()
Rysef, ем дано...Щом за слабичък отбор като Бетис е вкарвал толкова много, значи би трябвало да е добърАбе ако Индзаги е във форма много лошо им се пише на всички в Шампионската лига
Милан
Модератори: ники, Methuselah
Get High or Fly Tryin`
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Той е нападател.Преди два сезона направи фуро в Испания заедно с Хоакин.Миналият сезон Бетис бяха малко в криза и това се отрази и на тях,ама като цяло макар и да е класен играч,според мен не е за клуб като МИЛАН.Но като почне да играе е най-коректно да се правят изводи.El_Salvador написа:Взели сме някъв нов-Оливейра от Бетис. Ако някой го е гледал, да сподели...Мене хич не ми вдъхва доверие
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
и Балак бих допълнилEl_Salvador написа:Ха, познайте какво, Шевченко е казал, че ще завърши кариерата си в Челси.![]()
"Всеки човек има цели в своя живот. Поради тази причина пристигнах в Англия"-интересно, а причините уж бяха чисто семейни...
Ама хак да му е. Едно е да ти подава Кака, друго дървото Лампард
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Мисля че остана. Иначе от големите Грандове и на мен Милан ми е любим отбор. Жалко че изгубиха Шева, но поне оцеляха от части покрай скандалите в калчото и са в лигата на големите което е най-важното с оглед на тежката ситуация около отбора през последните месеци. Пък може и да поднесат изненади, все пак Милан си е Милан!