<=> Запознанство в интернет <=>
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Запознанството по интернет си е нож с две остриета, няма какво да се лъжем. Много са условностите в нета, но ако срещнеш точният човек, може много хубаво да се получи всичко, защото понякога можеш да опознаеш човек по нета по-добре от колкото на близо. Просто по интернет той си казва всичко докато наживо не винаги е така. Друго е да трябва да кажеш примерно някои лични неща за себе си в очите на въпросния човек. Но рискът е голям, много рискови крие нета, но какво да се прави риск печели риск губи. Аз съм намирал лично много приятели по интернет, но за нещо по интимно не знам трудничко е, поне на мен не ми се рискува, но пък който не опитва пак губи! Всеки да прицинява сам за себе си!

-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Teзи срещи от форума ще ми развалят принципите.SILVER ARROW написа:Ами нормално е да си против. Особено за момичета риска за такива срещи е огромен. Всякакви откачалки ги има из нета, но има и свестни хора, и все пак рискът е прекалено голям, въпреки че напоследък доста често хора си правят срещи чрез интернет връзка!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя