На общежитие по социални критерии...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
На общежитие по социални критерии...
Горе долу се запознах с тези критерии от сайта на СБО.Едно не разбрах: Колко трябва да е заплатата на мама и тати
за да ме вземат на общежитие? Дали се гледа месечния доход на член от семейството или как? Ако някой може да ми каже точно цифра ще съм много благодарна(примерно под 200 на член от семейството) 
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Re: На общежитие по социални критерии...
значи,доколкото разбрах,няма точно определена граница на доходите,както нямаше и точно определен мин.оценка за общежитията,щото се отределя от конкретните хора,които са подали молби...но добре е,ако имаш брат или сестра студентиFervourrr написа:Горе долу се запознах с тези критерии от сайта на СБО.Едно не разбрах: Колко трябва да е заплатата на мама и татиза да ме вземат на общежитие? Дали се гледа месечния доход на член от семейството или как? Ако някой може да ми каже точно цифра ще съм много благодарна(примерно под 200 на член от семейството)
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами чесно казано и аз не разбрах добре, но това, което чух(от инфо-центъра) беше следното...
...че до 10.10. се настаняват тези,които са приети по социални критерии и след това,ако има свободни места се дават на некласирани отпреди това студенти на общо основание...
...та, ако някой наистина знае какво означава това - би било добре да обясни
...че до 10.10. се настаняват тези,които са приети по социални критерии и след това,ако има свободни места се дават на некласирани отпреди това студенти на общо основание...
...та, ако някой наистина знае какво означава това - би било добре да обясни
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Батка, ето цитат от сайта на СБО в раздел "Обяви, новини, срокове"
А след 10-ти или ще се настаняваме, или ще трябва да си намираме квартира...Срок за подаване на документи за класацията по социални критерии (важи за всички некласирани - новоприети и горни курсове) - от 29 Септември до 4 октомври.
Обявяване на класацията по социални критерии - 10 Октомври

- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами, казвам ти само какво ми казаха на мен от инфото:roll:hazel написа:Батка, ето цитат от сайта на СБО в раздел "Обяви, новини, срокове"
А след 10-ти или ще се настаняваме, или ще трябва да си намираме квартира...Срок за подаване на документи за класацията по социални критерии (важи за всички некласирани - новоприети и горни курсове) - от 29 Септември до 4 октомври.
Обявяване на класацията по социални критерии - 10 Октомври
The only thing Columbus discovered was that he was lost!