Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

janette, а ти на кой етаж си? на 4-я? :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
DID_miss
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от DID_miss »

Аз пък съм на 6-ия:)
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

cRaZyDeViL написа:
ELvie написа:
Мда, познато ми е, и аз вчера се настаних в 18-ти...Каквото и да са ми разказвали досега, чак толкова зле не си го представях :( То всъщност представлява две стаи - едната за 1 човек, а другата е 2-ка. Аз съм в 2-ката, която се води, че трябва да е "по-голямата". Аами тя на големина беше колкото нашта баня вкъщи... Има само едно единствено бюро... и да искам да си сложа още едно или поне няква маса, то просто няма място! Хм, чудя се в такъв случай колко ли е голяма единичната стая (беше залючена и не можахме да я видим) :( Пък да не говорим, че целите стени бяха черни от мухал и беше адски мръсно... Направо съм отчаяна, то дори да и напраим ремонт стаята е толкова малка, че винаги ще си е няква супер депресираща... :( :( :(
А гадини случайно да видя?
И аз съм в 18. Днес си видях стаята. Вярно, че не е нещо кой знае какво, но все пак е общежитие. банята - малка е, но не е много зле, за какви са ми разправяли само. Дори ми казаха, че е супер. Стаята е с три легла, има шкаф, три бюра ии една библиотека май се води, тя не опира в земята. Има гардвероб в коридора, в който има мивка и е доста голям. Ще бъде нещо като кухня. Вярно - нуждае се от малки ремонтчета, ама ще се оправи всичко:)
Последно промяна от neycheva87 на 19 Сеп 2006, 11:35, променено общо 1 път.
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Juliana написа:Дид_Мисс, сигурно се шегуваш за 50А! аз бях настанена първоначално там, но в момента, в който видях стаичката си... осъзнах, че не мога да живея там! беше меко казано ужасна!!!!!!!! и до сега не съм виждала по-изоставена стая. мисля, че беше.....209... ама не съм сигурна. нямаше ток, лампата представляваше една крушчица, висяща на усукан на възел кабел, прозорците бяха уплътнени с тиксо, тапетите буквално висяха от стените, друг е въпросът, че даже не можах да разбера какъв цвят са. а банята ... 100% е била отвратителна..но не можахме да я видим хубаво, защото както казах нямаше ток :) но помня, че нямаше вода.... в общи линии беше много мизерно... радвам се, че се махнах от там.. Но не твърдя, че всички стаи са такива! просто оспорвам пост-а на Дид_Мисс, че няма мизерни стаички в 50А:) макар че може да са я ремонтирали вече...не знам :roll: а иначе навсякъде има и хубави и мизерни стаи. зависи много от обитателите им, е изисква се и минимална помощ по поддръжката от страна на домакинката и майсторите.
Ммм, чудесно жилище :love4: Стимулира ме да уча повече, за да ми стигне успеха следващия път 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

everyday_ написа:janette, а ти на кой етаж си? на 4-я? :roll:
Да,на 4 съм.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ще се виждаме значи :wink: :D
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Ахам :D :D :D :D
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Ти кога ще ходиш да си видиш стаята?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

в сряда и мисля да я севтосам още същата вечер :roll:
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Успех :D :D :D Дано да ти хареса стаята:)
Аватар
Flutterby
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Flutterby »

Здравейте :wink: И аз се нанесох днес в моята стая в общежитието и честно казано предвид очакванията ми съм супер доволна - и аз съм в 50А, на 4-тия етаж. Беше истинско щастие да сваря метална решетка на вратата, чисти и хубави тапети, почти чисто нов балатум и боядисани стени, врати и таван :D Вярно, че стаята цяло лято е събирала прах и определено има нужда от основно почистване и проветряване, внасяне на още някои мебели и дребни подобрения в банята, но от мащабни ремонти слава богу няма нужда. Остава и третото момиче, с което сме настанени в стаята да е симпатична и разбрана, и всичко ще се нареди перфектно :)
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Flutterby написа:Здравейте :wink: И аз се нанесох днес в моята стая в общежитието и честно казано предвид очакванията ми съм супер доволна - и аз съм в 50А, на 4-тия етаж. Беше истинско щастие да сваря метална решетка на вратата, чисти и хубави тапети, почти чисто нов балатум и боядисани стени, врати и таван :D Вярно, че стаята цяло лято е събирала прах и определено има нужда от основно почистване и проветряване, внасяне на още някои мебели и дребни подобрения в банята, но от мащабни ремонти слава богу няма нужда. Остава и третото момиче, с което сме настанени в стаята да е симпатична и разбрана, и всичко ще се нареди перфектно :)
а ти в коя стая си? :lol:
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Въпросът ми може да ви прозвучи малко старнен, но моля ви кажете ми къде точно се намира блок 42Б, защото утре ще се записвам, а не знам къде е :?
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Аватар
Flutterby
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Flutterby »

everyday_ написа:
Flutterby написа:Здравейте :wink: И аз се нанесох днес в моята стая в общежитието и честно казано предвид очакванията ми съм супер доволна - и аз съм в 50А, на 4-тия етаж. Беше истинско щастие да сваря метална решетка на вратата, чисти и хубави тапети, почти чисто нов балатум и боядисани стени, врати и таван :D Вярно, че стаята цяло лято е събирала прах и определено има нужда от основно почистване и проветряване, внасяне на още някои мебели и дребни подобрения в банята, но от мащабни ремонти слава богу няма нужда. Остава и третото момиче, с което сме настанени в стаята да е симпатична и разбрана, и всичко ще се нареди перфектно :)
а ти в коя стая си? :lol:
405 :wink:
I have a Bird in spring
Which for myself doth sing --
The spring decoys.
And as the summer nears --
And as the Rose appears,
Robin is gone.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”