Благодаря!
Въпроси относно втората специалност от неотложно естество
-
Sempronia
- В началото бе словото
Въпроси относно втората специалност от неотложно естество
Имам няколко неотложни въпроса. Ще ви бъда благодарна, ако споделите какво знаете по тях...
Какъв е крайният срок за записване във втора специалност?
Има ли възможност да се кандидатства за такава след трити курс?
Какви си начините за преместване от задочна в редовна форма на обучение (има ли такива изобщо при втора специалност)?
Благодаря!
Благодаря!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За първия и аз се интересувам много живо и неотложно.
За втория - доколкото знам, можеш да кандидатстваш само след 2 курс, ако първата ти специалност е с квалификационна степен бакалавър. След трети - само ако е магистър (както е правото). Надявам се да греша.
Оле, хора, кога са тия срокове и къде са тия списъци?
За втория - доколкото знам, можеш да кандидатстваш само след 2 курс, ако първата ти специалност е с квалификационна степен бакалавър. След трети - само ако е магистър (както е правото). Надявам се да греша.
Оле, хора, кога са тия срокове и къде са тия списъци?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Значи моята е от 14.09. Последно 5 или 7 дни е срокът и влизат ли в тях и почивните, че ако влизат, да не пратим коня у реката...
Върви ми като в приказките - все на три
Върви ми като в приказките - все на три
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември