ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- suny_smile
- В началото бе словото
Олейй завиждам ти (благородно естествено). Аз я намерих само по име и знам че е 2 курс, бакалавър, от фмжк. А ми се иска все пак да се свържа с нея преди да се нанеса в стаята.
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Таня от кой курс? Понеже аз се сещам за една, ако е тя, мога само да ви завидя... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Сори, че чак сега отговарям за плуването, ама така ми дойде
На треньорите не им помня имената, ама то няма нужда, щото са Жената и Мъжът. При жената може по-лигаво, докато мъжът се прави понякога. Базата не е толкова зле, но пък е далеч от нормалното според мен ниво. Намира се до някви си неща на БАН до 4-ти километър.
Сайтът на факултета, студентската му, независима и горда версия, мисля че бихме ви го завщали с удоволствие на първокурсниците, ако искате да го развивате.
На треньорите не им помня имената, ама то няма нужда, щото са Жената и Мъжът. При жената може по-лигаво, докато мъжът се прави понякога. Базата не е толкова зле, но пък е далеч от нормалното според мен ниво. Намира се до някви си неща на БАН до 4-ти километър.
Сайтът на факултета, студентската му, независима и горда версия, мисля че бихме ви го завщали с удоволствие на първокурсниците, ако искате да го развивате.
- suny_smile
- В началото бе словото
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Женя ли? Колежка ми е! мога да ти дам телефона й...имам го! Пиши на лична дали се интересуваш!suny_smile написа:42Б 6Г ЕВГЕНИЯ ИЛЧЕВА ТАБАНОВА Бакалавър 80501
Познавате ли я? Ако някой я знае, ще съм ви много благодарна да ми кажете нещо за нея или пък как да се свържа с нея.
Няма да имаш проблеми с нея - забавна е, добричка и много стабилна! И което сигурно е важно - не заема много място с нейните размери
А 6Г е на шестия етаж май...В едно коридорче...до едно асансьорче..
- ChiLL_PiLL
- Драскач
благодаря за инфото!:) май ще гледам да съм при ЖенатаSepulTeraHead написа:Сори, че чак сега отговарям за плуването, ама така ми дойде![]()
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
привет
мен ме е завладял ентусиазмът с напредването на времето, няма как да не споделя:) задочниците почнаха отдавна и покрай мен разни приятелки вече тичкат по лекции и на мен ми е едно такова странно и хем ми се иска да почнем, хем да не почваме и е много объркано и готино......и още не мога да се събудя от този сън, че ще уча нещо,за което толкова много съм мечтала...
.....и искам да кажа едно предварително "hi" на всички и ще се видим скоро....