TheElemental написа:Хм, а нещо по въпроса за тези, който няма да учат в Ректората? Да ходим ли в Аулата или направо да си се занасям към 4-ти километър?
В аултата, в аулата! И после в 65-а. Че аз едно време, заедно с още няколко заблудени деца, си висях на 4ти и изпуснах всичко
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Ще съберат студентите от Философски факултет, ще ви запознаят с Декана, с някои от преподавателите, със секретарките, с членовете на Факултетния Студентски Съвет. После ще ви поговорят колко е велик ФФ и ще приветстват първокурсниците. Ще ви раздадат разни брошури за Софийския и ще ви обяснят къде да отидете по специалности и в колко часа. Общо взето е това.
извинете за може би неуместния въпрос, но на коя дата точно започва учебната година?търся инфо по въпроса но никъде не пише, а и като се записвах не ми казаха.мерси.
snijana написа:извинете за може би неуместния въпрос, но на коя дата точно започва учебната година?търся инфо по въпроса но никъде не пише, а и като се записвах не ми казаха.мерси.
А си мислех че аз съм съвсем зле с информацията. Спокс, все зайци сме ама ще се оправим!
Точно това означава. Официалното откриване е на 2.10.
Everything in my world
Everything in your world
Things won`t always go right in this life
There`s always changes
We`ll make it
That`s why I gotta do the best that I can...