Ами аз имам навика като се влюбя в един, да не ме вълнуват останалите изобщо в качеството си на момчета и ги чувствам по-скоро като братовчедиMZ4 написа:Пробвала съм номера с най-добрия приятел-НЕ СТАВА.
Просто приятелство -ДА,но не и нещо по сериозно,най-доброто приятелство предполага интимност,която рядко би могла да си остане просто приятелска,в крайна сметка мъжете и жените на са били създадени,за да бъдат приятели
Най-добрият ти приятел те желае...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Разбирасе,че е така,но когато си влюбена всички останали са просто приятели,чувстваш ги като роднини,а бе общо взето стават безполови,НО ЧОВЕКА В КОГОТО СИ ВЛЮБЕНА Е МЪЖЪТ И НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ И ДУШЕПРИКАЗЧИКА И ОПОРАТА,нямаш нужда от друг!Ice lady написа:Ами аз имам навика като се влюбя в един, да не ме вълнуват останалите изобщо в качеството си на момчета и ги чувствам по-скоро като братовчедиНо това си е до човека
Последно промяна от MZ4 на 18 Сеп 2006, 14:25, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
ee, да това е вече друг въпрос; не отричам че жени и мъже могат да бъдат приятели аз самата има мъже приятели; но ако става въпрос за "най-добър приятел" изобщо едва ли някой мъж има за такъв жена... поне аз така си мисля, някой мъж от форума може да каже противнотоCreed написа:twiggy написа:искаш да кажеш, че с мъж сте най-добри приятели тоест той няма по-близки приятели от мъжки пол?странно
Има си,но аз съм му best friend от женски пол
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
туиги, имаш право
и все пак сигурно има такива мъже - примерно едно момче от моя квартал като малки много го бъзикахме и обиждахме, и той движеше само с момичетата.. и сега повечето пъти го виждам в женска компания, така че предполагам че става за пример на гореспоменатото изключение от правилото 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Че за кво са ни френдовете тогаваflyhouse написа:Хора, ще ви дам един съвет от личен опит- DONT FU_CK WITH YOUR FRIENDS!(Или поне не се опитвайте...)
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
сега като се замисля, има си просто момчета, които не са създадени за гаджета. аз имам такива познати, като гореспоменатите - вечно движат с момичета, но вечно са сингъл. не знам точно какъв е проблемът - не могат да флиртуват и да свалят жени ли, държат се прекалено приятелски и не пораждат такива чувства у противоположния пол ли, нямам идея, но е факт, че са постоянно сами, макар да са нон-стоп с жени...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
и аз познавам такива случаи но те /които аз знам/ имат обратни наклонности затова се разбират добре с момичетата имат женско мислене предполагам на това се дължиTripio написа: и все пак сигурно има такива мъже - примерно едно момче от моя квартал като малки много го бъзикахме и обиждахме, и той движеше само с момичетата.. и сега повечето пъти го виждам в женска компания, така че предполагам че става за пример на гореспоменатото изключение от правилото
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
nrggirl написа:сега като се замисля, има си просто момчета, които не са създадени за гаджета. аз имам такива познати, като гореспоменатите - вечно движат с момичета, но вечно са сингъл. не знам точно какъв е проблемът - не могат да флиртуват и да свалят жени ли, държат се прекалено приятелски и не пораждат такива чувства у противоположния пол ли, нямам идея, но е факт, че са постоянно сами, макар да са нон-стоп с жени...
Ми аз съм един от тези момчета с уговорката че и жени няма все около мен. Сега защо има такива моменти когато наистина момчето да няма гаджета и аз не мога да си го обясна. Значи момче което не е създадено да има приятелка не съществува, ако има такова то не е боже създание. Просто в повечето такива случаи наистина или те са твърде приятелски настроени, или просто не смеят да минат от степента приятелство към нещо повече. Често момичето се чуства добре с момчета от този тип, споделя си всичко, обръщат му внимание, и знае че въпросният пич няма да посмее да пробва нещо повече. Идеалното кошче за душевните отпадъци. Погледнато от такъв ъгъл е малко жалка историята но го има и този момент, аз съм го изпитвал лично. Затова трябва да имат момичетата едно наум с най-добрите си приятели момчета, поне в деведесет процента от случаите момчето би искало нещо повече, както се набляга в рекламата на Спрайт, макар и с малко прекален хумор, но е истина той те желае. Има си и изключения, за които аз нямам обяснение лично да си призная! А за отделните случаи ми има си и добряци които не мислят само за секс, лошото е че почти винаги попадат под графата тъпаци, но може би си го изаслужават, какво да прави човек!

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:амин:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:тракане_на_клавиатура: Гавроши, поспамваййййй!