Най-добрият ти приятел те желае...

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

MZ4 написа:Пробвала съм номера с най-добрия приятел-НЕ СТАВА.
Просто приятелство -ДА,но не и нещо по сериозно,най-доброто приятелство предполага интимност,която рядко би могла да си остане просто приятелска,в крайна сметка мъжете и жените на са били създадени,за да бъдат приятели :!:
Ами аз имам навика като се влюбя в един, да не ме вълнуват останалите изобщо в качеството си на момчета и ги чувствам по-скоро като братовчеди :P Но това си е до човека :)
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Ice lady написа:Ами аз имам навика като се влюбя в един, да не ме вълнуват останалите изобщо в качеството си на момчета и ги чувствам по-скоро като братовчеди :P Но това си е до човека :)
Разбирасе,че е така,но когато си влюбена всички останали са просто приятели,чувстваш ги като роднини,а бе общо взето стават безполови,НО ЧОВЕКА В КОГОТО СИ ВЛЮБЕНА Е МЪЖЪТ И НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ И ДУШЕПРИКАЗЧИКА И ОПОРАТА,нямаш нужда от друг!
Последно промяна от MZ4 на 18 Сеп 2006, 14:25, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

MZ4 написа:в крайна сметка мъжете и жените на са били създадени,за да бъдат приятели :!:
много правилно, дори бих казал, че не са създадени (поне от начало) въобще за социален живот, а само за... духовен :wink:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Creed написа:
twiggy написа:искаш да кажеш, че с мъж сте най-добри приятели тоест той няма по-близки приятели от мъжки пол? :shock: странно

Има си,но аз съм му best friend от женски пол
ee, да това е вече друг въпрос; не отричам че жени и мъже могат да бъдат приятели аз самата има мъже приятели; но ако става въпрос за "най-добър приятел" изобщо едва ли някой мъж има за такъв жена... поне аз така си мисля, някой мъж от форума може да каже противното
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

туиги, имаш право :) и все пак сигурно има такива мъже - примерно едно момче от моя квартал като малки много го бъзикахме и обиждахме, и той движеше само с момичетата.. и сега повечето пъти го виждам в женска компания, така че предполагам че става за пример на гореспоменатото изключение от правилото :?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Тая тема уби коча с правата лопата-8стр. :shock:
.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Хора, ще ви дам един съвет от личен опит- DONT FU_CK WITH YOUR FRIENDS! :? (Или поне не се опитвайте...)
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

flyhouse написа:Хора, ще ви дам един съвет от личен опит- DONT FU_CK WITH YOUR FRIENDS! :? (Или поне не се опитвайте...)
Че за кво са ни френдовете тогава :wink:
http://jorik.blog.bg/
...............................
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

сега като се замисля, има си просто момчета, които не са създадени за гаджета. аз имам такива познати, като гореспоменатите - вечно движат с момичета, но вечно са сингъл. не знам точно какъв е проблемът - не могат да флиртуват и да свалят жени ли, държат се прекалено приятелски и не пораждат такива чувства у противоположния пол ли, нямам идея, но е факт, че са постоянно сами, макар да са нон-стоп с жени...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Tripio написа: и все пак сигурно има такива мъже - примерно едно момче от моя квартал като малки много го бъзикахме и обиждахме, и той движеше само с момичетата.. и сега повечето пъти го виждам в женска компания, така че предполагам че става за пример на гореспоменатото изключение от правилото :?
и аз познавам такива случаи но те /които аз знам/ имат обратни наклонности затова се разбират добре с момичетата имат женско мислене предполагам на това се дължи :?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

nrggirl написа:сега като се замисля, има си просто момчета, които не са създадени за гаджета. аз имам такива познати, като гореспоменатите - вечно движат с момичета, но вечно са сингъл. не знам точно какъв е проблемът - не могат да флиртуват и да свалят жени ли, държат се прекалено приятелски и не пораждат такива чувства у противоположния пол ли, нямам идея, но е факт, че са постоянно сами, макар да са нон-стоп с жени...

Ми аз съм един от тези момчета с уговорката че и жени няма все около мен. Сега защо има такива моменти когато наистина момчето да няма гаджета и аз не мога да си го обясна. Значи момче което не е създадено да има приятелка не съществува, ако има такова то не е боже създание. Просто в повечето такива случаи наистина или те са твърде приятелски настроени, или просто не смеят да минат от степента приятелство към нещо повече. Често момичето се чуства добре с момчета от този тип, споделя си всичко, обръщат му внимание, и знае че въпросният пич няма да посмее да пробва нещо повече. Идеалното кошче за душевните отпадъци. Погледнато от такъв ъгъл е малко жалка историята но го има и този момент, аз съм го изпитвал лично. Затова трябва да имат момичетата едно наум с най-добрите си приятели момчета, поне в деведесет процента от случаите момчето би искало нещо повече, както се набляга в рекламата на Спрайт, макар и с малко прекален хумор, но е истина той те желае. Има си и изключения, за които аз нямам обяснение лично да си призная! А за отделните случаи ми има си и добряци които не мислят само за секс, лошото е че почти винаги попадат под графата тъпаци, но може би си го изаслужават, какво да прави човек! :?
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

не чукайте тези, с които сте приятели...
...бъдете приятели с тези, които чукате :idea:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

:амин:
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

:клатене_на_кандило: Господи помииилуууууЙ
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

:тракане_на_клавиатура: Гавроши, поспамваййййй!

Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”