Английска висша лига
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
На следващата тренировка,вземи си черно-бялата фланелка,и аз ще гледам да се сдобия с такава тези дни. Знаеш ли къде може да си поръчам на Мартинс или Дъф ?0VeRMiND написа:Браво Rysef свраките завинаги !!! Аз определено не съм оптимист и за този сезон, най-много за УЕФА да се преборим, ама това няма значение,пак ще си ги подкрепяме докрай
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Определено в интернет....в ebay.com е пълно с фланелки на Нюкасъл на прилична цена, само че незнам дали имат доставка до БГ. За amazon.com съм сигурен, че пращат до БГ, но там не съм проверявал за фланелки на Нюкасъл. За такива с име най-сигурно е от клубния магазин на свраките в Англия ама са по 40 паунда
. В България си нямам идея от каде, иначе и аз много искам новата 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Абсолютно вярно. Как може отбор без англичани в състава си да е част от Премиършип? Аз точно заради това най-много се ядосвам на Арсенал, че колкото и добре да казват, че играят, те нямат нищо общо с английската игра.cveti написа:ооо я стига - те дори не са за английското първенствоJoker написа:A R S E N A Lcveti написа:MANCHESTER UNITED
![]()
виж Тотнъм е друго нещо
![]()
п.с. вторият ми отбор в Англия е Лийдс Юнайтед..колкото и странно да звучи..
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Никога Арсенал не са били част от лицето на английския футбол в Европа. Има четири тима от острова, за които може без никакви уговорки да се каже, че са най-великите английски клубове - Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Нотингам Форест и Астън Вила - единствените, триумфирали на европейска сцена. Разбира се, в това съзвездие най-силно блести звездата на Ливърпул - нещо, което мога да призная, въпреки че съм фен на Юнайтед.SILVER ARROW написа:Нямат но са част от нея и нейната история и до преди няколко години мачкаха яко, пък и граха и финал миналата година в Шампионската Лига и бяха лицето на Английският клубен футбол. !
And now, let us step into the night