Какви мечтаехте да станете като бяхте малки?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Чудесно е ако успееш да осъществиш детската си мечта. За съжаление, рядко става.
Последно промяна от sedrik на 18 Сеп 2006, 12:03, променено общо 1 път.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- greeny
- Пишете, о, братя
аз пък исках да стана писателка. и най-странното е, че още искам. може и да ме огрее. някой ден ще стана известна, така че - познавате една бъдеща звезда
не се ебавам
бтв много яка тема
не се ебавам
бтв много яка тема
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
О, и аз винаги съм искал да стана писател. Да видим кой ще е по-звезда!
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз пък учех в руско училище и всяка година празнувахме деня на космонавтиката. И аз естествено исках да стана като Валентина Терешкова (първата жена-космонавт), обаче плаках цяла седмица, като разбрах, че в училището за космонавти в Русия приемат само момчета...
После минах през ветеринарната медицина, журналистиката и кво ли още не. Сега обаче няма да уча нищо от гореизброените.
После минах през ветеринарната медицина, журналистиката и кво ли още не. Сега обаче няма да уча нищо от гореизброените.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз пък исках да стана спортна журналистка - да ходя по мачове без пари пък даже и да ми плащат
, или археоложка. Второто ще стана живот и здраве, от първото не съм се отказала още.
Много са написали, че са искали нещо, но реалността ги е отказала.
Е, не е виновна реалността, нея ние я променяме, така че всичко си зависи от нас.
Аз може накрая да бърша масите в някоя долнопробна кръчма, ама поне ще знам, че не съм се отказала от мечтите си
И докато си бърша масите пак ще се боря за това, което искам 
Много са написали, че са искали нещо, но реалността ги е отказала.
Е, не е виновна реалността, нея ние я променяме, така че всичко си зависи от нас.
Аз може накрая да бърша масите в някоя долнопробна кръчма, ама поне ще знам, че не съм се отказала от мечтите си
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Е, и аз това тайничко си мечтая от доста време, но засега ще се наложи да почака.sunbreeze написа:Аз пък исках да стана спортна журналистка - да ходя по мачове без пари пък даже и да ми плащат, или археоложка. Второто ще стана живот и здраве, от първото не съм се отказала още.:
Иначе като малка имах доста шантави желания, свързани с бъдещата ми професия- например детска учителка( неуместно, защото сега много се дразня на разглезени дечица, а представете си 20 и повече
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
така като ви слушам какви конкретни мечти сте имали всички... аз от малка съм си неориентирана - накъдето ме завее вятъра, натам отивам... ама какво да се прави, като във всичко ме бива еднакво (малко
)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Pu написа:Исках да стана аниматор. Или художник на комикси. Ама мн исках. От тогава съвсем много мразя реалността. И от ден на ден все повече я намразвам. Отне ми всичко което ме правеше щастлива нейната майка.
Иначе в кръга на възможностите, винаги са се мотали сутеньор, дилър или наемен убиец. Мн чар и мн финанси носят. Ако и тегля ножа на съвестта си, може пък и да ме огрее практиката в някоя от тях.