Е те тез свободните места явно се заемат по друг начин...мхмммsedrik написа:Добр де, доколкото аз разбрах 2ро класиране за общежития по бал няма. Защо, за Бога? При положение, че има хора, които се отказват, защо не направят 2ро класиране и по бал. Приемат документи от 29 Септември само по доход, следователно места има. Мисля, че би било по-честно да има и 2ро класиране по бал.Cris написа:Да ви зарадвам неприетите, аз вероятно ще освободя едно място във ФМИ, щото ще се съм на квартира при една много приятна женичка - само 50 години по-голяма от мен!
неприетите на общежитие - а сега накъде?и с кого?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Imagination is more important than knowledge
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Дават се на социално слаби студенти!cRaZyDeViL написа:Е те тез свободните места явно се заемат по друг начин...мхмммsedrik написа:Добр де, доколкото аз разбрах 2ро класиране за общежития по бал няма. Защо, за Бога? При положение, че има хора, които се отказват, защо не направят 2ро класиране и по бал. Приемат документи от 29 Септември само по доход, следователно места има. Мисля, че би било по-честно да има и 2ро класиране по бал.Cris написа:Да ви зарадвам неприетите, аз вероятно ще освободя едно място във ФМИ, щото ще се съм на квартира при една много приятна женичка - само 50 години по-голяма от мен!
![]()
![]()
Welcome to the jungle!!!Еф написа:офти кофти кофти
Ние верно сме бая бездомните изоставени онеправдани и измамени.. тзттзтз
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Zdraveite,i az se prisaedinqvam kam vsi4ki neklasirani.Az sam parvi kurs informacionni sistemi, ot petri4.Tarsq si sakvartirantka,koqto po vazmojnost da bade ot FMI,himi4eskiq ili biologi4eskiq fakultet,no dori i da ne e nqma problem.Molq pishete mi na nadi4ka87@abv.bg
Well
Pove4eto ot vas kak iskat da sa:na kvartira ili v edna staq sys haziq/ka:))))
Gledam 4e s hazqika staite vyrvqt 100-150 kinta. ZA dvustaen,obzaveden ima i po 300lv samo 4e ne znam v k'vo systoqnie sa:))
Ako go interesuva nqkoi az sym turizym, pyrvi kurs:))
Gledam 4e s hazqika staite vyrvqt 100-150 kinta. ZA dvustaen,obzaveden ima i po 300lv samo 4e ne znam v k'vo systoqnie sa:))
Ako go interesuva nqkoi az sym turizym, pyrvi kurs:))
- Cvetan_Uzunov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
zdr pi4
Uzunov,kolega;) mai s teb 6te mi izleze kysmeta s kvartirata:)Ne moga da pozlvam icq ili skype 6toto sym v klub4e:)Taka 4e s mail-a 6te se rabirame:)) Az sym ot pazardjik i 6te hodq taza ili drugata sedmica kym Sofia. Poznava6 li o6te s turizym da ramenim mail-i?
- Cvetan_Uzunov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
replied
oks i ti. Pomisli si utre pak 6te vlqza v neta da go obsydim po podrobno:))
И аз така..
Ами пожелавам успех на всички ентусиасти,които ще си търсят квартира в София, защото това е истински Ад
... и все пак приемам всякакви оферти за разглеждане на дневен ред!
P.S. не понасям чалгата( пояснение за бъдещи съквартиранти )
P.S. не понасям чалгата( пояснение за бъдещи съквартиранти )
azsumnasko@mail.bg
Пишете ме и мен за бездомник. Ще съм 1 курс във ФМИ Математика и Информатика.
Ако някой от вас има желание да обсъдим някаква алтернатива от рода на общ апартамент да ми пише на личен или да ме търси в Skype:
AIgnatov1204
или Е-мейл:
azsumnasko@mail.bg
Ако някой от вас има желание да обсъдим някаква алтернатива от рода на общ апартамент да ми пише на личен или да ме търси в Skype:
AIgnatov1204
или Е-мейл:
azsumnasko@mail.bg
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А кой иска да живее с една бъдеща журналистка 
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
http://plami-plamster.blogspot.com