А за каква професия мечтаете сега?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
А за каква професия мечтаете сега?
Аз все още се чудя дали аз трябва да намеря професията си, или тя мен 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: А за каква професия мечтаете сега?
мен тя ме търси, ама аз й бягам по тъч-линиятаkekeritza написа:Аз все още се чудя дали аз трябва да намеря професията си, или тя мен
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
май тва,което искам да работя малко се препрокрива с детските ми мечти
декоратор и архитект вътрешно обзавеждане
или пък да имам един бус и да разнасям стоки на много различни места
искам да стана и DJ,тоест да се занимавам с музика
искам и да се бъда научен изследовател по езотеричната материя,като религия,астрология,мистика и пр.
еееххх колко разнообразно е човешкото въображение! хубаво е да си мечтаем,иначе няма да има какво да постигнем
еееххх колко разнообразно е човешкото въображение! хубаво е да си мечтаем,иначе няма да има какво да постигнем
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- greeny
- Пишете, о, братя
аз пък искам да стана съдия, тъй като приятелите ми са приети кой право, кой стопанско управление, кой финанси или пък мио, така че всички ще държат мафията в бг, а аз ще ги покривам и ще приемам мнооооого подкупи
иначе - вече писах в подобната тема. мойта детска мечта мисля да си я осъществя. само междувременно ще бъда адвокат
иначе - вече писах в подобната тема. мойта детска мечта мисля да си я осъществя. само междувременно ще бъда адвокат
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Telbiz написа:Художник в Манга стил (японския стил на рисуване на комикси) (за което нямам и капка талант..)
Telbiz написа:атентатор-самоубиец
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
а туи то
Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Re: а туи то
"Текила"rinzo написа:Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"