ето го първият ми бъдещ партньор/опонент
и аз това искам
Модератор: Boromir
съгласен! ама айде и аз да не отварям приказка...Da BuzZ написа:Оф, въобще не ми се пишеше. Още по-малко да се дразня.kamikadzzze написа:математиките не са ценни като знания
Но това изказване си е егати смешното.
Това може да го каже човек, който си няма понятие за нещата.
Както и да е. Карай, да върви.
Ами ей ти един пример за човек, който е записал математика, защото му харесва - Артур Киркорян. Сигурна съм, че не е единствен.Prce написа:добре то във ФМИ има ли някой който обича математиката и се е записал на математика нарочно?

Бих ти копирала разни имена, обаче в момента май сайтът не работи.GaVrosH написа:кой?Victoria написа:П.С. А за приложна математика 100% има.

информатиката като наука е дъщеря и подраздел на математиката.а информатиката и това което ти мислиш че е информатика нямат нищо общо.а математиката естествено е найвисшето нещо на света:)но ти това така или иначе никога няма да го разбереш.а за правописа мисля че съм постигнал достаточно за една година пребиваване във България.не съм от Република БългарияUnique написа:
Уважаеми юзъре, който си такъв върл фен на математиката (пиша в мъжки род, защото не обърнах внимание на глаголите), защо не отдели малко от 20те часа решаване на задачи да понаучиш правопис? А и имаш много поздрави от "онези" информатици с тъпите програмки, ние ще се оправим някак си... А "табелките" в Ексел са доста полезни, някой ден ще опреш и до тях!
П.П. Не мога да разбера защо наука, с която се занимават другите трябва да е по-маловажна от твоята?!
На твое място не бих изказвала твърдения неподготвен. Моята представа за информатиката не е твоя работа. Не изпитвам никаква нужда да ти обяснявам за това. Това, което според мен е важно е, че всеки има право да се занимава с каквото поиска. За твоя голяма изненада ще кажа, че и аз обичам математиката, но съм на светлинни години от идеята да седя и да решавам като луда 5 години. Просто не е за мен. Колкото до информатиката, имам доста ясна идея за нея, при положение, че съм се занимавала с това 4 години. Нямаш право да правиш заключения относно какво някой знае или не знае. За правописа наистина имаш късмет, че езикът на математиката е универсален.Prce написа:
а информатиката и това което ти мислиш че е информатика нямат нищо общо.а математиката естествено е найвисшето нещо на света:)но ти това така или иначе никога няма да го разбереш.а за правописа мисля че съм постигнал достаточно за една година пребиваване във България.не съм от Република България