ФМИ - запознанства

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

респект, респект
ето го първият ми бъдещ партньор/опонент
и аз това искам
8)
Shadow^^^
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shadow^^^ »

Аз съм доста добър по тенис на маса и за това ми се иска нещо различно, например плуване. Иначе ако ми се отдаде възможност с радост ще си премеря силите с вас двамата. :wink:
Waste no time dreaming in vain.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Shadow^^^ написа:Иначе ако ми се отдаде възможност с радост ще си премеря силите с вас двамата. :wink:
важи!
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Da BuzZ написа:
kamikadzzze написа:математиките не са ценни като знания
Оф, въобще не ми се пишеше. Още по-малко да се дразня.
Но това изказване си е егати смешното.

Това може да го каже човек, който си няма понятие за нещата.

Както и да е. Карай, да върви.
съгласен! ама айде и аз да не отварям приказка...
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

здравейте, казвам се Моника Анелиева...от основното училище още ме прекръстиха Ангелова :) иначе съм от велико търново, взех си двата държавни изпита и вече имам втора степен за счетоводител, с което не се гордея особено :) исках информатика още след 7 клас, но слушах други хора (като никога) и сега вече донякъде постигнах желаното. Приеха ме информатика и сега ще съм първи курс....обичам да си сменям решенията от време на време почти неочаквано. но иначе не тормозя другите около мен :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Prce
В началото бе словото

Мнение от Prce »

добре то във ФМИ има ли някой който обича математиката и се е записал на математика нарочно?че почна да ми става смешно!а математиката е найперспективната наука във момента.естествено ако сте наистина добри математици(т.е ако я обичате и четете по 20 часа на ден)
и недей някой да дойде да ми каже че туризма или правото или филологията са по перспективни тъй като казах НАУКА.
А тези "информатици" които ще се задоволят със правене на тъпи програмки или правене на ексел табелки и интернет страни нека да разберат че нямаа нужда од факултет и че не са за тук
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Прасе, ето ме мене - човек обичащ математиката и "прилагащ" я. :wink:
често слушам, че тя била неприложима в живота, за разлика от химия, физика, информатики разни и нам си кво. Просто те не я разбират достатъчно, или ако я разбират, не виждат къде могат да я прилагат. Пък Математиката даже си е нещо като философия, само дето Е ВЯРНА, ТОЧНА и ДОКАЗУЕМА за разлика от философията.
Това имам да кажа 8)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Prce написа:добре то във ФМИ има ли някой който обича математиката и се е записал на математика нарочно?
Ами ей ти един пример за човек, който е записал математика, защото му харесва - Артур Киркорян. Сигурна съм, че не е единствен. ;) :)
За тазгодишните кандидат-студенти не знам дали е имало такива, но поне един-двама все трябва да се намерят. :)

П.С. А за приложна математика 100% има. :)
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Victoria написа:П.С. А за приложна математика 100% има. :)
кой? :wink:
Аватар
Unique
В началото бе словото

Мнение от Unique »

Уважаеми юзъре, който си такъв върл фен на математиката (пиша в мъжки род, защото не обърнах внимание на глаголите), защо не отдели малко от 20те часа решаване на задачи да понаучиш правопис? А и имаш много поздрави от "онези" информатици с тъпите програмки, ние ще се оправим някак си... А "табелките" в Ексел са доста полезни, някой ден ще опреш и до тях!
П.П. Не мога да разбера защо наука, с която се занимават другите трябва да е по-маловажна от твоята?!
Those who speak know nothing...
... and those who fear are lost...
Prce
В началото бе словото

Мнение от Prce »

не го познавам лично момчето (не съм във софийски) но опасно момче е.на олимпиадата във търново направо ни разби:)тази година май няма да е така щото се готва да направя някои глупости:)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

GaVrosH написа:
Victoria написа:П.С. А за приложна математика 100% има. :)
кой? :wink:
Бих ти копирала разни имена, обаче в момента май сайтът не работи.
Виж http://www.uni-campus.net/klasacianew/FMI_usp.htm (това са класираните за общежитие) и разгледай от тези с по-висок успех факултетните номера. Ще забележиш, че има и такива, които не са записали компютърните специалности, макар и да им е стигал балът. Със сигурност гледах човек в приложна математика с бал 6 за общежитие (т.е. бал 30 при приема). :)
Изображение
Prce
В началото бе словото

Мнение от Prce »

Unique написа:
Уважаеми юзъре, който си такъв върл фен на математиката (пиша в мъжки род, защото не обърнах внимание на глаголите), защо не отдели малко от 20те часа решаване на задачи да понаучиш правопис? А и имаш много поздрави от "онези" информатици с тъпите програмки, ние ще се оправим някак си... А "табелките" в Ексел са доста полезни, някой ден ще опреш и до тях!
П.П. Не мога да разбера защо наука, с която се занимават другите трябва да е по-маловажна от твоята?!
информатиката като наука е дъщеря и подраздел на математиката.а информатиката и това което ти мислиш че е информатика нямат нищо общо.а математиката естествено е найвисшето нещо на света:)но ти това така или иначе никога няма да го разбереш.а за правописа мисля че съм постигнал достаточно за една година пребиваване във България.не съм от Република България
Аватар
Unique
В началото бе словото

Мнение от Unique »

Prce написа:
а информатиката и това което ти мислиш че е информатика нямат нищо общо.а математиката естествено е найвисшето нещо на света:)но ти това така или иначе никога няма да го разбереш.а за правописа мисля че съм постигнал достаточно за една година пребиваване във България.не съм от Република България
На твое място не бих изказвала твърдения неподготвен. Моята представа за информатиката не е твоя работа. Не изпитвам никаква нужда да ти обяснявам за това. Това, което според мен е важно е, че всеки има право да се занимава с каквото поиска. За твоя голяма изненада ще кажа, че и аз обичам математиката, но съм на светлинни години от идеята да седя и да решавам като луда 5 години. Просто не е за мен. Колкото до информатиката, имам доста ясна идея за нея, при положение, че съм се занимавала с това 4 години. Нямаш право да правиш заключения относно какво някой знае или не знае. За правописа наистина имаш късмет, че езикът на математиката е универсален.
П.П. Добре дошъл в България! И остави самочувствието за момент. Смешно е...
Those who speak know nothing...
... and those who fear are lost...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”