Журналистика
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Всъщнос не може ли да се чакаме и след изпита, всеки може да си хване следващия влак! А и при добро желание можем да се изчакаме навън и после задръжно да се почерпим след последния изпит! Какво ще кажете! Тогава Пронцеската може и да успее да дойде 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- fire
- Живее, за да пише
Elfer, не мислиш ли, че ще бъде трудно да се изчакаме всички след изпита като се има предвид, че ще продължи дълго и не се знае кой кога ще мине
Иначе като идея не е никак лошо
Иначе като идея не е никак лошо
Последно промяна от fire на 02 Авг 2005, 02:54, променено общо 1 път.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
alhimik, можеш ли да ми кажеш как ще влизаме (ако сме в една зала)? Ще ни извикват по някакъв начин или ще има борба кой кога да влезе? Защото, ако е второто по-добре да дойда към 12.00 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- fire
- Живее, за да пише
Аз не искам да минавам първа. За мен по-важното е да няма блъсканица и грубости, мразя такива изпълнения.
А и в тези горещини ще изпопадаме като круши до края на изпита 
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Хехехе с тоя летен загар ме уби! Мене ще ме познаете като ви кажа коя съм, да се изфукам само, че съм висока 180 и малко ама да не ви уплаша...и съм 100 кила напоследък станалаVintersorg написа: А мен ще ме познаете...ъъ..ако успея да се добера до алхимика..192 сантиметра съм (по-висок си от мен, химико!) и мисля да съм с панталон и риза, ако не- с тениска на българските владетели. Къса коса, летен загар на кожата.. Бе ще се видим! Аз ще потърся с очи алхимика и оттам вече ще се събираме.![]()
Значи на стълбите преди изпита ? А после няма ли да сме заедно часове наред чакайки за реда си ?