ШАМПИОНСКА ЛИГА сезон 2006/2007

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

DobreFF написа:Много се кефя, като виждам как мачкат тотално Реал.
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :lol: :lol:
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Ой, ой, ой, надявам се Юнайтед най-после да направят нещо смислено. Участието им в Шампионската лига не коментирам, защото смело звучи да кажа, че ще я спечелят. Надавам се да грабнат титлата в Англия. Мисля, че ако това стане Сър Алекс ще се оттегли, защото е ясно, че той ще напусне Юнайтед само тогава, когато той самият реши. И така и трябва. След всичките тези години и това, което сътвори с отбора, не заслужава да бъде уволнен.
Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

sedrik написа:Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
Аз точно заради т'ва ги уважавам :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

^PrincessA^ написа:
sedrik написа:Колкото до Арсенал, за мен те не са английски отбор. Няма нищо английско в играта им. За Бога, та те дори нямат британец в отбора...
Аз точно заради т'ва ги уважавам :D
Ами аз съм голям фен на английската игра и много харесвам отбори с повече британци. Много хора ще кажат, че английският футбол не е техничен и креативен като испанския например (казвам испанския, но всъщност на Испания чужденците им правят първенството) и ще са прави. Но за сметка на това пък той е динамичен, с много единоборства и обрати. Духът и атмосферата, които царят по стадионите не могат да бъдат имитирани от никое друго първенство. Въпреки всичко обаче през последните години много от тези романтични характеристики започнаха заплашително да избледняват.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Нямам нищо лично против т.нар. английски футбол. Просто ме кефи как Арсенал се откроява на този фон и как успява да стане шампион с един коренно различен стил на игра :D
Изображение

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

ЛИОН наистина са много взривен и балансиран отбор,но ще трябва да минат още доста години за да стигнат финал според мен.Все още тези момчета търсят лицето си в европейските клубни турнири и категорично не можем да ги зачислим към грандовете на световният футбол.Иначе мисля че зенитът им и тази година ще е 1/4 финал,ако стигнат до въпросната фаза разбира се.
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Мисля, че Лион вече са го изградили този отбор за да атакуват дори и титлата.Осен добър колектив имат и страшно добри индивидуалности в състава - 4 финалиста от световното, 1 полуфиналист, двама бразилци ( Жуниньо и Крис), единия от които за мен е сред най-добрите конструктивни футболисти. Колко отбора в Европа могат да се похвалят с това ? Това си е мое мнение все пак :)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Изпуснах си фиша, заради Ман ЮТД!!!
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Абе Добрев, не се коси за този фиш. Финалът на Лигата поне може а се познае. Аз залагам на английски финал - Ливърпул-Арсенал, Арсенал-Ман Юн или Ливърпул-Ман Юн.
ИзображениеИзображение
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

^PrincessA^ написа:Нямам нищо лично против т.нар. английски футбол. Просто ме кефи как Арсенал се откроява на този фон и как успява да стане шампион с един коренно различен стил на игра :D
различава се защото има само 2-3ма англичани в разширения състав
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

El_Salvador написа:Казах ви, че Манчестър Юнайтед са въздух под налягане и определено по-слабия отбор от Арсенал но не слушате :roll: Тия средняци, които Манчестър са ги били първите няколко кръга и Левски ще ги бие...
хаха шегаджия

не ми се спори, иначе с удоволствие бих оборил писанията ти ;)
От сега се вижда, че си предубеден и целиш единствено да провокираш :twisted:
Imagination is more important than knowledge
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Moriarti написа:
^PrincessA^ написа:Нямам нищо лично против т.нар. английски футбол. Просто ме кефи как Арсенал се откроява на този фон и как успява да стане шампион с един коренно различен стил на игра :D
различава се защото има само 2-3ма англичани в разширения състав
Именно де :)
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”