повярвай ми , не можеш да си представишпредставям си те колко ти е тежко: след здрав секс, отпуснала се и с цигара в ръка...
А страдате ли от ПМС , момичета, момичета?
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тая тема простооооооооо
Чудя се да се смея ли , да плача ли. Аз освен физически,други промени не усещам, но Ицото твърди , че съм по-раздразнителна и се заяждам. Сега като се замисля, сещам се , чи в това състояние 99% от всички теми във всички форуми ме дразнят
Физически мойто ПМС е най-вече болки в гърдите и в кръста.И нулево желание за секс. Понякога се прибавя и гадене,което ме впуска в дълбоки размисли дали все пак не сме я оплескали нещо
И как се справям - ами никак не се справям, чакам да ми мине
Лошото е,че понякога ме хваща веднага след овулация и държи 2 седмици

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Това е факт, Крематори, но не може всичко да се обеснява с него! Има жени, които ежеминутно, ежедневно, ежеседмично, цялживотно са в ПМС
а може просто например да си изморен, да си гледал тъжен филм, баба ти да те е ядосала, да си си ударил крачето, да не можеш да отидеш на дългоочаквано парти, защото трябва да печеш чушки
и прочие, и за това да ти е скофтено...
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
kokteil_molotow написа:Това е съкращение от пременструален синдром, но в медицината и в литературата се използва съкращението му . Така се нарича периодът една или две седмици преди настъпването на менструация , свързан освен с физическо неразположение ( главоболие, виене на свят, гадене), така и със забележими и резки промени в поведението , поява на меланхолия , склонност към депресия , причинено от ниското количество на специфични женски хормони в кръвта . Именно защото е неконтролируем ,т.е. не зависи от добрата воля на момичетата да са усмихнати и уравновесени по време на ПМС, вече все повече лекари се заемат с ЛЕКУВАНЕТО МУ , т.е. ПМС се извежда като сериозен проблем, а не просто лигавщина на жените.Какво е ПМС?
Доказано е , че през този период поради високата опасност от деперсивни състояния, момичетата са склонни към самоубийствени и други крайни настроения.
Щом е тва,занчи положението ми никак не е розово...