А страдате ли от ПМС , момичета, момичета?

Архив на всички останали категории.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

представям си те колко ти е тежко: след здрав секс, отпуснала се и с цигара в ръка...
повярвай ми , не можеш да си представиш :twisted:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Тая тема простооооооооо :lol: Чудя се да се смея ли , да плача ли. Аз освен физически,други промени не усещам, но Ицото твърди , че съм по-раздразнителна и се заяждам. Сега като се замисля, сещам се , чи в това състояние 99% от всички теми във всички форуми ме дразнят :lol: Физически мойто ПМС е най-вече болки в гърдите и в кръста.И нулево желание за секс. Понякога се прибавя и гадене,което ме впуска в дълбоки размисли дали все пак не сме я оплескали нещо :roll: И как се справям - ами никак не се справям, чакам да ми мине :roll: Лошото е,че понякога ме хваща веднага след овулация и държи 2 седмици :shock: :?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

Crematory написа: Сега като се замисля, сещам се , чи в това състояние 99% от всички теми във всички форуми ме дразнят :lol:
не е от ПМС-то, а от самите теми :)
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

пфъхххх
мене по време на пмс много ми се спи:(
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

и на мене :x и кафето изобщо не помага :roll:
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Ами... Аз карам тежко ПМС. :? Ставам нервна и много, ама много агресивна, а след като се накрещя, ме обзема чувство на депресия.. :roll:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

мхм :? разпознавам това усещане :?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

м/у другото аз открих, че единственото, което ме спасява от болките в кръста сутрин е чаша ром вечер :D Ах а най-мразя пмсто през зимата - баси, аз принципно съм зиморничева ама тогава имам чувството че ледена шушулка с кръвоносна система :evil:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

аз пък не мога да спра да се тъпча със сладко!!! :evil: :evil: :evil:
а иначе наистина мъжете обясняват всяко по-лошо настроение на жените с ПМС, със самия цикъл и с недостатъчното секс :shock:
сякаш не може просто да ти е криво :?
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ами то с иима нещо вярно - по принцип хормоните влияят на настроението и нагласата, а както знаете - те са част от основния двигател на женския цикъл :lol:
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

Това е факт, Крематори, но не може всичко да се обеснява с него! Има жени, които ежеминутно, ежедневно, ежеседмично, цялживотно са в ПМС :) а може просто например да си изморен, да си гледал тъжен филм, баба ти да те е ядосала, да си си ударил крачето, да не можеш да отидеш на дългоочаквано парти, защото трябва да печеш чушки :) :) :) и прочие, и за това да ти е скофтено...
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

kokteil_molotow написа:
Какво е ПМС?
Това е съкращение от пременструален синдром, но в медицината и в литературата се използва съкращението му . Така се нарича периодът една или две седмици преди настъпването на менструация , свързан освен с физическо неразположение ( главоболие, виене на свят, гадене), така и със забележими и резки промени в поведението , поява на меланхолия , склонност към депресия , причинено от ниското количество на специфични женски хормони в кръвта . Именно защото е неконтролируем ,т.е. не зависи от добрата воля на момичетата да са усмихнати и уравновесени по време на ПМС, вече все повече лекари се заемат с ЛЕКУВАНЕТО МУ , т.е. ПМС се извежда като сериозен проблем, а не просто лигавщина на жените.
Доказано е , че през този период поради високата опасност от деперсивни състояния, момичетата са склонни към самоубийствени и други крайни настроения.

Щом е тва,занчи положението ми никак не е розово... :D
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Juliana написа: Има жени, които ежеминутно, ежедневно, ежеседмично, цялживотно са в ПМС :)

то на това му се вика душевен или мозъчен мензис
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Що се отнася за сладкото, аз не го свързвам само с ПМС, според мен е психически глад, израз на някаква незадоволеност на душевно или физическо ниво. Напр: докато се готвех за изпити ядях по 2 милки на ден :oops: . Сега ям само по 1! :lol: Шегувам се. Сега вече по-рядко се сещам за шоколадчета. :P
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз като съм в този председмичен период и ми се яде супер много хляб и сирене... ама способна съм да изям сама цял хляб:)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Заключено

Обратно към “Други”