Английска висша лига
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Английска висша лига
Кой е вашият фаворит и вашият любим отбор ?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Респект за този пост!THE_PARASITE написа:Преди бях за Челси,ама откакто е в ръцете на Абрамович,според мен отборът загуби най-хубавото което притежаваше преди това - чарът си.Иначе другият отбор,които ме кефи от Англия е Нюкасъл.Едва ли някои освен Ман Юнайтед ще може да спре Челси към поредната им титла.
Imagination is more important than knowledge
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ако не бях сигурен, щях да предположа, че този пост е от брат ми. И той преди беше за Челси, но като дойде Абрамович и стана за Нюкасъл. Аз съм от Англия (и не само) твърдо за Ман Юнайтед. От днешната загуба от Арсенал обаче много заболя. Не бяхме падали от тях в Премиършип повече от 4 години, пък и обстоятелствата сега бяха категорично в наша полза.THE_PARASITE написа:Преди бях за Челси,ама откакто е в ръцете на Абрамович,според мен отборът загуби най-хубавото което притежаваше преди това - чарът си.Иначе другият отбор,които ме кефи от Англия е Нюкасъл.Едва ли някои освен Ман Юнайтед ще може да спре Челси към поредната им титла.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Е, ще ме прощавате, ама в Англия - Уест Хям
Много харесвам и Сити. Големите отбори нещо не са ми по вкуса.
А за третото ми отборче в Англия направо ме е срам да кажа, че в момента не знам какво става с тях. До преди 2-3години ги следях, ама сега.... Става въпрос за Милоу. То всъщност в долните дивизии има много симпатични отбори.
Много харесвам и Сити. Големите отбори нещо не са ми по вкуса.
А за третото ми отборче в Англия направо ме е срам да кажа, че в момента не знам какво става с тях. До преди 2-3години ги следях, ама сега.... Става въпрос за Милоу. То всъщност в долните дивизии има много симпатични отбори.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul