Със или без...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
предпочитам без... грим 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
вторият отговор 
използвам спирала доста рядко, най-често драсвам малко молив и излизам
а от бала насам мн съм се зарибила по руж, страшно ми харесва как освежава тена на лицето 
и аз така, мн мразя червилаTrisha написа:и аз карам общо взето само с молив и спирала, а и гланц за устни, защото мразя да си слагам червило (такова май само на бала ме излъгаха да си сложа)
използвам спирала доста рядко, най-често драсвам малко молив и излизам
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
аз съм за "нейчъръла",ама няма как,ако се ходи на диско(веднъж на 4-5 месеца)или на купон(малко по-често от диското
) се налага,ама то големия грим:молив,спирала и малко балсам,че гланца ми се разтича...и в повечето случай грима стои няколко дена,щото забравям да го махна:) И после се сещам,че трябва и лицето да си измия...и всичко се оправя
Но като обобщя 98% от времето съм без абсолютно нищо....еми хубава съм си

Но като обобщя 98% от времето съм без абсолютно нищо....еми хубава съм си
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и ти си права...друг е въпросът, че повечето жени се чувстват някакси по-добре като сложат мъъъничко повече грим, вечер да кажем и като са се избарали...просто имат изцяло завършен видizvynzemno написа:за мен изборът на адекватни количество и вид грим е еквивлентен на адекватната преценка на ситуацията и обстановката
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе мъжете препочтитат жени без грим, защото всъщност са ги виждали само с малко или много грим. Когато една жена е сложила малко грим, това означава, че просто е прикрила някои нехубави неща по лицето си
. А когато им се отдаде възможност да видят едно момиче без грим - мъжете вече са толкова влюбени в нея, че ако ще й с чувал да я облечеш, пак ще си е хубава за тях. Това са си те... Толкова са сладки и невинни... И толкова много обичат... Човек да ги съжали чак тия мъже 

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
толк ту дъ хенд! аз не съм чак толкова любвеобиленGaVrosH написа:мдам такива сме си
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове