Журналистика
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Алхимик, извинен си, но днес цял ден стоя на тръни в благодарение на твоя милост и ми е супер криво! Иска ми се някой да ме гушне и утеши, но уви няма такива хора! Супер съм сдух, трябваше да изляза, но на всички отказах и сега си седя самотно пред компа вкъщи! Както и да е! Леле, аз съм мното зле, май съм объркала форума с този на Лична драма, едно време имаше такъв вестник
Алхимик, най-много от всички в този форум искам да се запозная с теб! Това под секрет!

Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- fire
- Живее, за да пише
Става Alhimik, но знаеш ли колко хора ще има на тези стълби. Я нека всички, стоейки на стълбите, да носят по една малка бутилка студена вода за всеки случай 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Може да се ориентираме по мен
Ще ме познаете
Висок 194
Руса , къдрава коса
Идвате и се събираме леко полеко
Като се има предвид, че доста хора ги познавам, няма дас съм сам, а ще има и други от гилдията
Става ли така
Ще ме познаете
Висок 194
Руса , къдрава коса
Идвате и се събираме леко полеко
Като се има предвид, че доста хора ги познавам, няма дас съм сам, а ще има и други от гилдията
Става ли така
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Впрочем и мен лесно ще ме познаете, но ако се заглеждате - характерното е, че имам едни висящи растички от главата, ама са само две и са с едни дървени топченца по тях
, с големи халки съм на ушетата! Ако се загледате по-отблизо съм с лещи, ама това надали лесно ще го установите от 500 метра да речем! Една такава лутаща се и незнаеща кой, какво, къде, защо? Най-вероятно с локмен, незнам дали така се пише на бг, понеже по транскрипция не звучи така ама нз! Та така! Да знаете коя съм аз!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Локмен!! Йеее..нова дума в българския език! Хахаха...elfer написа:Впрочем и мен лесно ще ме познаете, но ако се заглеждате - характерното е, че имам едни висящи растички от главата, ама са само две и са с едни дървени топченца по тях, с големи халки съм на ушетата! Ако се загледате по-отблизо съм с лещи, ама това надали лесно ще го установите от 500 метра да речем! Една такава лутаща се и незнаеща кой, какво, къде, защо? Най-вероятно с локмен, незнам дали така се пише на бг, понеже по транскрипция не звучи така ама нз! Та така! Да знаете коя съм аз!
А мен ще ме познаете...ъъ..ако успея да се добера до алхимика..192 сантиметра съм (по-висок си от мен, химико!) и мисля да съм с панталон и риза, ако не- с тениска на българските владетели. Къса коса, летен загар на кожата.. Бе ще се видим! Аз ще потърся с очи алхимика и оттам вече ще се събираме.
Значи на стълбите преди изпита ? А после няма ли да сме заедно часове наред чакайки за реда си ?
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да ти кажа честно незнам дали всички ще успеят да ни натъпчат в една аудитория или там каквото ще е ! Алхимика е навътре с нещата да каже той! Леле, вие като сте такива дългучи аз ще умра! И без това имам комплекси, че съм ниска -170см! Ужас!!!Най-големият ми кошмар е на път да се сбъдне!

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
170 не е малко! Изобщо не се притеснявай! За момиче си е направо добре!
Ааааааа...ама изчакайте ме, моля ви!! Аз ще бъда сигурно 30 минутки преди изпита там...или най-много 40. Все пак "Аз съм от провинцията!" както казваше Мария Сапунджиева от клуб НЛО. Значи ако видя сплотена интелектуално групичка със стърчащ рус младеж 194 см наоколо...да идвам,а ?
Добре..там съм!
Ааааааа...ама изчакайте ме, моля ви!! Аз ще бъда сигурно 30 минутки преди изпита там...или най-много 40. Все пак "Аз съм от провинцията!" както казваше Мария Сапунджиева от клуб НЛО. Значи ако видя сплотена интелектуално групичка със стърчащ рус младеж 194 см наоколо...да идвам,а ?
Добре..там съм!