Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

и твоя избор е много добър! дано останем доволни!
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Дано :)
...All eyes on me!...
Аватар
suny_smile
В началото бе словото

Някой утре ще ходи ли да се настани?

Мнение от suny_smile »

Ейй, не ми се четат всичките 10 странички честно казано, ама аз утре мисля да се настанявам в общежитието. Някой друг ще пътува ли към София утре? Може да се засечем из Студентски град...
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

аз ще пътувам утре!!!! може да се засечем около 42Б!! ти в кой блок беше?
Аватар
suny_smile
В началото бе словото

42б

Мнение от suny_smile »

Оу, супер, и аз съм там!
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

аз най-вероятно към 12.00-13.00 ще съм там.ако ме видиш-свиркай :D
Аватар
suny_smile
В началото бе словото

Мнение от suny_smile »

Оки, ще свиркам, то и аз се надявам към обяд да съм там
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

супер!!дано имаме късмет със стаичките ни!
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

FOX написа:Аз съм в 18 блок. Мизерията е пълна. Единственото хубаво нещо, което видях са портите долу и копчетата в асансьора.
Стаята е мръсна, тясна и неподържана, а за банята нямам думи. По-гнусно нещо отдавна не бях виждал.
Но поне няколко месеца ще се опитам да живея там, инат съм. Дано поне на всичко това, съквартирантите ми да са готини хора.
Ако вече тотално не издържа - квартира.
:lol:
познато....
И аз съм 18 блок. Ама поне извадих късмет, че съм в гарсониерка, която след едно ремонтче ще добие някакъв вид :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Някой от вече миналите по нашия път знае ли колко струва желязна решетка за вратата??
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

FOX написа:Аз съм в 18 блок. Мизерията е пълна. Единственото хубаво нещо, което видях са портите долу и копчетата в асансьора.
Стаята е мръсна, тясна и неподържана, а за банята нямам думи. По-гнусно нещо отдавна не бях виждал.
Но поне няколко месеца ще се опитам да живея там, инат съм. Дано поне на всичко това, съквартирантите ми да са готини хора.
Мда, общо взето да ни е здраво дупето!
Imagination is more important than knowledge
Аватар
ELvie
В началото бе словото

Мнение от ELvie »

Мда, познато ми е, и аз вчера се настаних в 18-ти...Каквото и да са ми разказвали досега, чак толкова зле не си го представях :( То всъщност представлява две стаи - едната за 1 човек, а другата е 2-ка. Аз съм в 2-ката, която се води, че трябва да е "по-голямата". Аами тя на големина беше колкото нашта баня вкъщи... Има само едно единствено бюро... и да искам да си сложа още едно или поне няква маса, то просто няма място! Хм, чудя се в такъв случай колко ли е голяма единичната стая (беше залючена и не можахме да я видим) :( Пък да не говорим, че целите стени бяха черни от мухал и беше адски мръсно... Направо съм отчаяна, то дори да и напраим ремонт стаята е толкова малка, че винаги ще си е няква супер депресираща... :( :( :(
What though the radiance which was once so bright
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

ELvie написа: Мда, познато ми е, и аз вчера се настаних в 18-ти...Каквото и да са ми разказвали досега, чак толкова зле не си го представях :( То всъщност представлява две стаи - едната за 1 човек, а другата е 2-ка. Аз съм в 2-ката, която се води, че трябва да е "по-голямата". Аами тя на големина беше колкото нашта баня вкъщи... Има само едно единствено бюро... и да искам да си сложа още едно или поне няква маса, то просто няма място! Хм, чудя се в такъв случай колко ли е голяма единичната стая (беше залючена и не можахме да я видим) :( Пък да не говорим, че целите стени бяха черни от мухал и беше адски мръсно... Направо съм отчаяна, то дори да и напраим ремонт стаята е толкова малка, че винаги ще си е няква супер депресираща... :( :( :(
А гадини случайно да видя?
Imagination is more important than knowledge
Аватар
ELvie
В началото бе словото

Мнение от ELvie »

Ами само паяци, ама аз тях най-много ги мразя :oops: Хлебарки не се мяркаха, ама аз успях да издържа в стаята не повече от 20 мин., така че нищо чудно просто да не съм им уцелила времето за разходки ;)
What though the radiance which was once so bright
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

може ли някой по-информиран от мен да ми каже - ВКЛЮЧИТЕЛНО и 21 може да стане настаняването или без него :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”