Ми това са общежитията на бившото ИЧС.Точно срещу моя блок откриват SkyCity...Не знам дали се сетиTHE_PARASITE написа:Електра,къде точно на Плиска???Питам щото там съм израснал !!!
=> Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
В тези общежития не настаняваха ли само негри и дръпнатиElektra написа:Ми това са общежитията на бившото ИЧС.Точно срещу моя блок откриват SkyCity...Не знам дали се сетиTHE_PARASITE написа:Електра,къде точно на Плиска???Питам щото там съм израснал !!!![]()
Последно промяна от Плазмодий на 16 Сеп 2006, 23:56, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Май улицата се казва "Постоянство".Не съм сигурен, дали това са общежитията, ама съм бил там 1000 пъти на безпаметни купони, щото там(наоколо) живее един съученик!
Като гледам сайта на ИФ, започвам да се радвам, каква готина специалност избрах!
"Също така в учебния план са включени учебни екскурзии в балканските страни.
Студентите ще имат възможността да участват в програми за обмен с реномирани европейски университети (Исторически факултет сега има сключени договори за обмен на студенти с 12 държави и 20 университета – Париж, Грьонинген, Копенхаген, Болоня, Прага, Мадрид, Солун, Янина, Белград и мн. др.)."
Това значи, че ще се напиваме, не само на родна земя, но и в чуждбина!Баси!
п.п.Сори, че така ме нямаше, ама PC-то ми се развали и сега си взимам ново...а този процес изисква време.Другата седмица ще съм онлайн.А пък и стана така, че почнах една работа и ник'ъф ме няма.
п.п.п.Абе, нали щеше да има среща на МСЮЕ, преди началото на годината...кво стана?
Като гледам сайта на ИФ, започвам да се радвам, каква готина специалност избрах!
Студентите ще имат възможността да участват в програми за обмен с реномирани европейски университети (Исторически факултет сега има сключени договори за обмен на студенти с 12 държави и 20 университета – Париж, Грьонинген, Копенхаген, Болоня, Прага, Мадрид, Солун, Янина, Белград и мн. др.)."
Това значи, че ще се напиваме, не само на родна земя, но и в чуждбина!Баси!
п.п.Сори, че така ме нямаше, ама PC-то ми се развали и сега си взимам ново...а този процес изисква време.Другата седмица ще съм онлайн.А пък и стана така, че почнах една работа и ник'ъф ме няма.
п.п.п.Абе, нали щеше да има среща на МСЮЕ, преди началото на годината...кво стана?
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Само дано всичко това да не е едно голямо "дрън-дрън, че пляс".melestorm написа:
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

And sometimes... all you need is ONE !