Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз вчера си видях стаята в 50А(някой май искаше отзиви за блока)....Ами какво да ви кажа-като влезеш долу във фоайето е много хубавичко-с теракот,замазано и чистичко=поне на мен така ми се стори..И си казвам-йееее,че то много хубаво в тоя блок бе( а по принцип така ми бяха казали и други,защото се води "след ремонт").
Качвам се аз на 4 етаж да си видя стаята и...е не беше каквото очаквах-рамонта ,за който всички разправят, или е невидим,или аз не разбирам от ремонти
...Едното легло,ако може въобще така да се нарече,е неизползваемо,на прозореца в затворено състояние зее някаква дупка......надявам се да успея да подобря общото състояние......
Иначе блокът е на добро място.
Дано да случите на стаи.
Хлебарки не видях,но подът в стаята беше "миниран" с някакви кубчета май им викат,затова пълнете торбите(за всеки слуай)
Качвам се аз на 4 етаж да си видя стаята и...е не беше каквото очаквах-рамонта ,за който всички разправят, или е невидим,или аз не разбирам от ремонти
Иначе блокът е на добро място.
Дано да случите на стаи.
Хлебарки не видях,но подът в стаята беше "миниран" с някакви кубчета май им викат,затова пълнете торбите(за всеки слуай)
Аз също си видях стаята в 50 А. Първоначално ми се стори добра, особено банята с плочки, както и коридора. Само че в стаята на пода има нещо като дупка или вдлъбнатина. Надявах се да няма хлебарки, но уви има. Видях цели три в промеждутък от един-два часа. Може би е от храната на съквартирантката ми, но само като си помисля през нощта по тъмно като почнат да излизат и правят среднощните си задължителни обиколки тези гадове, ужас ме обзема.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И аз т'ва казвам де- че домакинката не е мн свястна. Гледай да си нямаш много вземане-даване с неяVictoria написа:ами да ти кажа аз и няколко познати сме в тоя блок и стаите май стават..не знам дали всички са така, но поне тези, за които чух. Иначе брат ми рпеди 3 години беше там и беше много зле, но или са ремонтирали или просто зависи от самата стая.
За домакинката пък не чух много хубави думи, ама дано принцесата да е права.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Там всички стаи са със самостоятелна баня, но блокът е мн стар и доста амортизиран. Асансьорът винаги се разваля в петък около обяд и до горните етажи трамбоват през уикенда. Добре, че не си мн нагоре!neycheva87 написа:Ха, за 18 блок.да ви птиам някой знае ли дали 403 стая е със самостоятелна баня....
- cveti
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: ,
aаз съм в 42Б и съм много доволна от моята стаядани написа:споделете нещо за 42Б! аз утре ще ходя да си видя стаята,но да съм психочески подготвена ,ако е мноооого зле
U think u know, but u have no idea..
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
Re: ,
Без съмнение най-добрият блок в Студентски град!дани написа:споделете нещо за 42Б! аз утре ще ходя да си видя стаята,но да съм психочески подготвена ,ако е мноооого зле
Добре дошла вкъщи! Хахах...
Вижте какъв готин фал се е получил при настаняването....
. Какво по-добро от това - да имат какичка за съквартирантка, която да ги напътства в началото на студентския им живот.....

При което отговорът на управата е :Добър ден.Разпределен съм в стая номер 1010 в 17ти блок в Студентски Град,заедно с мой приятел с когото заедно подадох молба,именно с цел да сме в една стая.Дотук добре,но се оказа че стаята е тройна и третия човек е момиче от ФМИ -4ти курс.А ние сме 1ви от Стоп.Факултет.Възможно ли е това Казвам се Жельо Панайотов (ф.н. 6788); моя приятел се казва Димитър Богоев (ф.н. 2103); въпросното момиче се казва Христина Цветанова Недкова (ф.н. 43685).
Чудя се защо се жалват тези момчетаОоопсс !!! Това е наша двойна грешка - на комисията и на управителката... Сега ще я оправим. Молим за извинение!
А, извинявай, не съм прочела правилно написаното.^PrincessA^ написа:И аз т'ва казвам де- че домакинката не е мн свястна.Victoria написа:ами да ти кажа аз и няколко познати сме в тоя блок и стаите май стават..не знам дали всички са така, но поне тези, за които чух. Иначе брат ми рпеди 3 години беше там и беше много зле, но или са ремонтирали или просто зависи от самата стая.
За домакинката пък не чух много хубави думи, ама дано принцесата да е права.

- The Puppeteer
- В началото бе словото
42 Б ми се видя доста добре днес, стайката ми май не е много зле, но момичето, което вече е там явно не очакваше посетители и тъй като приятелят й блажено ни се усмихваше от леглото решихме да се изнесем по-бързичко та като си нося едно-друго ще се "насладя" по-обстойно на бъдещия си дом
Честно казано очаквах нещо къде-къде по-потресаващо ...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.