Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Ха, за 18 блок.да ви птиам някой знае ли дали 403 стая е със самостоятелна баня....
Who ever said I needed you! Lied!
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Аз вчера си видях стаята в 50А(някой май искаше отзиви за блока)....Ами какво да ви кажа-като влезеш долу във фоайето е много хубавичко-с теракот,замазано и чистичко=поне на мен така ми се стори..И си казвам-йееее,че то много хубаво в тоя блок бе( а по принцип така ми бяха казали и други,защото се води "след ремонт").
Качвам се аз на 4 етаж да си видя стаята и...е не беше каквото очаквах-рамонта ,за който всички разправят, или е невидим,или аз не разбирам от ремонти :shock: ...Едното легло,ако може въобще така да се нарече,е неизползваемо,на прозореца в затворено състояние зее някаква дупка......надявам се да успея да подобря общото състояние......
Иначе блокът е на добро място.
Дано да случите на стаи.
Хлебарки не видях,но подът в стаята беше "миниран" с някакви кубчета май им викат,затова пълнете торбите(за всеки слуай) :)
Аватар
adi
В началото бе словото

Мнение от adi »

Аз също си видях стаята в 50 А. Първоначално ми се стори добра, особено банята с плочки, както и коридора. Само че в стаята на пода има нещо като дупка или вдлъбнатина. Надявах се да няма хлебарки, но уви има. Видях цели три в промеждутък от един-два часа. Може би е от храната на съквартирантката ми, но само като си помисля през нощта по тъмно като почнат да излизат и правят среднощните си задължителни обиколки тези гадове, ужас ме обзема.
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Victoria написа:ами да ти кажа аз и няколко познати сме в тоя блок и стаите май стават..не знам дали всички са така, но поне тези, за които чух. Иначе брат ми рпеди 3 години беше там и беше много зле, но или са ремонтирали или просто зависи от самата стая.
За домакинката пък не чух много хубави думи, ама дано принцесата да е права. :)
И аз т'ва казвам де- че домакинката не е мн свястна. Гледай да си нямаш много вземане-даване с нея :) Иначе блокът като цяло е поддържан, за несемейно общежитие.....Мизерните стаи са доста малко, а и да си настанен в такава- ако се оплачеш веднага, или те местят в хубава, или обещават да ти е ремонтират, и я ремонтират.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

А иначе 2-ра клаация за горните курсове излиза на 29- някой питаше.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

neycheva87 написа:Ха, за 18 блок.да ви птиам някой знае ли дали 403 стая е със самостоятелна баня....
Там всички стаи са със самостоятелна баня, но блокът е мн стар и доста амортизиран. Асансьорът винаги се разваля в петък около обяд и до горните етажи трамбоват през уикенда. Добре, че не си мн нагоре!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

споделете нещо за 42Б! аз утре ще ходя да си видя стаята,но да съм психочески подготвена ,ако е мноооого зле
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: ,

Мнение от cveti »

дани написа:споделете нещо за 42Б! аз утре ще ходя да си видя стаята,но да съм психочески подготвена ,ако е мноооого зле
aаз съм в 42Б и съм много доволна от моята стая :) чисто, подредено, нови тапети, асансьор с радио, печена (поне за сега така изглежда) домакинка..бе хареса ми :) дано и на теб ти хареса - стискам палци! btw аз съм в 514 а ти?
U think u know, but u have no idea..
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Оле, и аз вчера бях да се запиша....еми няма такава мизерия :lol:
За сметка на това обаче сме 3 момичета (едното от които най-добрата ми приятелка) в 2 стаи :) Ако не друго, то поне няма да ни е тясно. Едно хубаво ремонтче и сме готови :)
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Re: ,

Мнение от Vintersorg »

дани написа:споделете нещо за 42Б! аз утре ще ходя да си видя стаята,но да съм психочески подготвена ,ако е мноооого зле
Без съмнение най-добрият блок в Студентски град! :P

Добре дошла вкъщи! Хахах... :)
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Вижте какъв готин фал се е получил при настаняването....
Добър ден.Разпределен съм в стая номер 1010 в 17ти блок в Студентски Град,заедно с мой приятел с когото заедно подадох молба,именно с цел да сме в една стая.Дотук добре,но се оказа че стаята е тройна и третия човек е момиче от ФМИ -4ти курс.А ние сме 1ви от Стоп.Факултет.Възможно ли е това Казвам се Жельо Панайотов (ф.н. 6788); моя приятел се казва Димитър Богоев (ф.н. 2103); въпросното момиче се казва Христина Цветанова Недкова (ф.н. 43685).
При което отговорът на управата е :
Ооопсс !!! Това е наша двойна грешка - на комисията и на управителката... Сега ще я оправим. Молим за извинение!
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

^PrincessA^ написа:
Victoria написа:ами да ти кажа аз и няколко познати сме в тоя блок и стаите май стават..не знам дали всички са така, но поне тези, за които чух. Иначе брат ми рпеди 3 години беше там и беше много зле, но или са ремонтирали или просто зависи от самата стая.
За домакинката пък не чух много хубави думи, ама дано принцесата да е права. :)
И аз т'ва казвам де- че домакинката не е мн свястна.
А, извинявай, не съм прочела правилно написаното. :)
Изображение
Аватар
The Puppeteer
В началото бе словото

Мнение от The Puppeteer »

42 Б ми се видя доста добре днес, стайката ми май не е много зле, но момичето, което вече е там явно не очакваше посетители и тъй като приятелят й блажено ни се усмихваше от леглото решихме да се изнесем по-бързичко та като си нося едно-друго ще се "насладя" по-обстойно на бъдещия си дом :roll: Честно казано очаквах нещо къде-къде по-потресаващо ...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

/

Мнение от Dani »

дано и аз утре да мога да се похваля със що-годе прилична стаичка.иначе засега чувам само хубави неща за 42Б -дано са верни....
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

И аз вчера си видях стаята в 51-ви блок и съм сравнително доволна. Макар че ми казаха, че на 6-я етаж било зле, не забелязах нищо обезпокояващо :)
...All eyes on me!...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”