jantex написа:Може би тук е момента да заявя сериозо, че много бих се зарадвал, ако някой от форума смята да се отказва от общежитие и съжителство с гадини и ми пише ЛСPu написа:Просто буболечки?
Просто!? Буболечки...
За таз една седмица не бих ги нарекла нито прости, нито буболечки, по-скоро изчадия адови и деца на Бийлсебуб. Бях в 526 стая, блок 42 Б. Умрях и се родих 5 пъти от потрес, ужас и гнус. Първата нощ стоях права в средата на стаята с флаконче Райд(тц, не помага, ти го къпеш - т'ва пори вълните отрова и продължава с бодра решителна крачка към тебе). Хич не преувеличавам. През деня преди това напръсках цялата стая, специално леглото на което щях да спя. Под около него и етц. Аз специално мисля, че им действа ако не като афродизиак Райд-а, то поне като козче. Плъпнаха по леглото където тъкмо се канех да се сгуша, после по стените около него, под него и пак така етц, докато не ме хвърлиха в състояние на покъртителен ужас и трогателно отчаяние. Както казах умрях и се родих. После см спала с легло в центъра на стаята, далече от вс по което могат да се покатерят, гушнала райд-а с тапички за уши в... ушите. Някой май се бе избазикал с мене като каза че били влизали в ушите на няква мацка и от тогава см още по изтръпнала. Кошмарно. Разбира се, не вс стаяи са такива, вс зависи от хигиената на предишните обитатели. От ремонтите. От комшийте. Имаше идеални стаи. Чистички, спретнатички, без др население освен студентите. Но ако сте каръци и имате фобия от такива животни(никогиш не см си гледала такива вкъщи, мама им да таковам, на стари години на гнъс и страх да се уча...) нещо успокоителни т'ва онова и експериментаторски дух в областта на различните отрови ви трябват.
![]()
Така,че ,хора, ако се откажете от общежитие и нямате наблизо някой приятел или познат, който спешно си търси общ. - пишете ми едно ЛС,plsss![]()
- нямам нищо против да живея по горе упоменатия начин
Ако някой се откаже...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако някой се откаже...
Май ще е добре да отворя и една тема за ненанеслите се ...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Може да се замисля за кариера в областта на антирекламата
Иначе загубя ли битката с гадовете, ш'се изнасям. Засега имам надежда обаче.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Арабистика
Бях на твоя етаж значи
Сега см 41 Б, 412. Иначе да, в други стаи на етажа нямаше мн животни. В други в блока хептен нямаше. Абе ако късмета ми пак се е изгаврил с мен... ще се изгавря аз с него 
Бях на твоя етаж значи
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз не смятам да се предавам! Ше ги избия, м*м* им! Ако трябва 5 нощи няма да се спи! Ше минирам стаята с отрови и препарати, че още от коридора щом подушат и да фърлят топа! Няма едни буболечки да ми развалят кефа в Студентски Град я...Pu написа:Може да се замисля за кариера в областта на антирекламата![]()
Imagination is more important than knowledge
- Pu
- Пишете, о, братя
That's the spirit!
Enthusiastic people make my day!
Давай в същия дух, стискам палци за тоталния ти доминантен режим над щъкащите чаровници
Enthusiastic people make my day!
Давай в същия дух, стискам палци за тоталния ти доминантен режим над щъкащите чаровници