За агресията...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не знам, аз не го разбирам, за мен е абсолтютна неандерталщина... не само че не ме впечатляват такива типове, ами се и чувствах виновна пред приятеля си, че не му помогнах... животни :evil:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

В никакъв случай агресията не е нормална; вече достатъчно ясно обясних, че това си е патологочно явление в човешкото поведение; някои учени го обясняват с това, че е остатъчно поведение от времето, когато човекът все още е бил маймуноподобно същество, тоест животно :idea: :idea:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

просто живеем в голямото село :? аз съм кротък по природа и не налитам на бой, все още вярвам че човекът е разумно същество.. ама има ги всякакви, така че както каза Ридик - да ти дойде да хванеш тръбата и..

а тия дето се събират на големи стада и налитат на бой за да впечатлят мадама примерно - абсолютни комплексари са си тва, няма майтап.. обаче повечето пъти само се ребчат, така на един купон дойдоха 20-30 човека да се заяждат щото някой полял някого с нещо през терасата.. като ги пресрешнахме аз и още 2-ма на вратата, ама тогава баш си отговарях на подписа, изгонихме ги набързо

иначе агресията си я има и трябва да се излива. бийте се, ама да е честно и достойно, а не 10 на 1. а най-добре - във фитнеса, на боксовата круша :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

евала, момчета, много ме успокоявате :wink:!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

агресията е нормално нещо. всеки търси начин да я изкара по някакъв начин. моето поведение, примерно, много хора го определят като "агресивно", обаче аз НИКОГА не съм налетял на бой пръв, да не говорим, че въпреки сериозните си габарити не обичам да се бия и не ми се е случвало от много време. тук, естествено, не включвам приятелски спаринги. бих отвърнал на агресията с агресия, това е сигурно, но не и да започна пръв.

обаче засегнахте много болна тема - за келешът, който е много отворен, но ако го понатиснеш - вика приятелчета. за мен това е меко казано жалко, защото хем създаваш конфликт, хем не се оправяш сам с него - такива пичове са абсолютни благозвучни български думи, започващи с п и завършващи на утки.

та така..
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Еми то и в малко село да живеем все тая...Много хора им липсва багаж на последния етаж и като не могат да измислят нещо умно за да се направят на интересни налитат на бой :wink: .Всички имаме комплекси,но някой искат да си ги избият на гърба на другите
.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Circle Line написа:В никакъв случай агресията не е нормална; вече достатъчно ясно обясних, че това си е патологочно явление в човешкото поведение; някои учени го обясняват с това, че е остатъчно поведение от времето, когато човекът все още е бил маймуноподобно същество, тоест животно

тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище :wink:
Росен Тимчев написа: В крайна сметка има нещо, което се нарича достойнство!
Естествено! И агресивната защита на собственото или чуждото достойство също е основателно!

Но съгласете се всичко зависи от частните случаи. Понякога агресията има много лоша форма. :?
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

Чета темата и си мисля... Поведението описано от nrggirl е доста често срещано. България е една от страните в световен мащаб с най-висок процент на загинали на пътя. От къде идва това??? Оставете темата, че караме таратайки и пътищата ни са под всякаква критика. Голяма част от тези трагични инциденти са резултат на точно тази агресия, която я срещаме под път и над път. Не знам, но попадали ли сте в голяма софийско задръстване с автомобил. Онзи ден едни се сбиха пред мен само защото единият тях не спази предимсвто в потока коли. Изобщо навсякъде се води открита война :roll:
До голяма степен тази агресия е може би рецидив на начина на жовот, който водим(в постоянен стрес) и на доста хора бушоните им не издържат.
П.С. Иначе "бой и е*ане не се връщат", така че бой до посиняване, за да отстояваш себе си, щото после може да те боли лицето, но ще ти мине, ама самочувствието ти никога няма да се оправи.
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

я си представете, че Земята стане свръхпренаселена и трябва да се избиваме просто за да има къде да легнем...? агресията при всички животни все пак е свързана с някаква регулация
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

inaccessibility написа:
Circle Line написа:В никакъв случай агресията не е нормална; вече достатъчно ясно обясних, че това си е патологочно явление в човешкото поведение; някои учени го обясняват с това, че е остатъчно поведение от времето, когато човекът все още е бил маймуноподобно същество, тоест животно

тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище :wink:
Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжаление :?

....................
inaccessibility написа:Росен Тимчев написа:
В крайна сметка има нещо, което се нарича достойнство!

Естествено! И агресивната защита на собственото или чуждото достойство също е основателно!
GFear написа:така че бой до посиняване, за да отстояваш себе си, щото после може да те боли лицето, но ще ти мине, ама самочувствието ти никога няма да се оправи.
Бла,бла.... :roll:

Абе, хора, разберете най-сетне, че не живеем през Средновековието :x :x
:shock:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

Абе, хора, разберете най-сетне, че не живеем през Средновековието
като ти обършат някъде два шамара без повод, ще те питам къде живееш и дали ще мислиш спкойно и ще броиш до 100. Ако успееш да го направиш,евалата, аз не мога...
А за теорията на колега GaVrosH, мисля че има по-добро приложение на това дето е между двете ни уши...
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

мерси за оценката, но може би имам поне малко право...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Jantex спомена за Средновековието...
тогава са си биели за чест и добродетели,не за да си избият комплексите...
Toto-I will remember
Аватар
GFear
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от GFear »

GaVrosH написа:мерси за оценката, но може би имам поне малко право...
Няма оценки :occasion5: ,а че донякъде имаш право го доказва и предишният ми пост, но не мисля че в бъдеще ще се затрием като цивилизация, само защото сме пренаселили Земята :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

GFear написа:
GaVrosH написа:мерси за оценката, но може би имам поне малко право...
Няма оценки :occasion5: ,а че донякъде имаш право го доказва и предишният ми пост, но не мисля че в бъдеще ще се затрием като цивилизация, само защото сме пренаселили Земята :wink:
е, няма да се затрием всички, ама определено ще си имаме проблеми
прогнозират, че бъдещите войни ще са за... вода! на нещо да ви напомня това?
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”