За агресията...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
просто живеем в голямото село
аз съм кротък по природа и не налитам на бой, все още вярвам че човекът е разумно същество.. ама има ги всякакви, така че както каза Ридик - да ти дойде да хванеш тръбата и..
а тия дето се събират на големи стада и налитат на бой за да впечатлят мадама примерно - абсолютни комплексари са си тва, няма майтап.. обаче повечето пъти само се ребчат, така на един купон дойдоха 20-30 човека да се заяждат щото някой полял някого с нещо през терасата.. като ги пресрешнахме аз и още 2-ма на вратата, ама тогава баш си отговарях на подписа, изгонихме ги набързо
иначе агресията си я има и трябва да се излива. бийте се, ама да е честно и достойно, а не 10 на 1. а най-добре - във фитнеса, на боксовата круша
а тия дето се събират на големи стада и налитат на бой за да впечатлят мадама примерно - абсолютни комплексари са си тва, няма майтап.. обаче повечето пъти само се ребчат, така на един купон дойдоха 20-30 човека да се заяждат щото някой полял някого с нещо през терасата.. като ги пресрешнахме аз и още 2-ма на вратата, ама тогава баш си отговарях на подписа, изгонихме ги набързо
иначе агресията си я има и трябва да се излива. бийте се, ама да е честно и достойно, а не 10 на 1. а най-добре - във фитнеса, на боксовата круша
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
агресията е нормално нещо. всеки търси начин да я изкара по някакъв начин. моето поведение, примерно, много хора го определят като "агресивно", обаче аз НИКОГА не съм налетял на бой пръв, да не говорим, че въпреки сериозните си габарити не обичам да се бия и не ми се е случвало от много време. тук, естествено, не включвам приятелски спаринги. бих отвърнал на агресията с агресия, това е сигурно, но не и да започна пръв.
обаче засегнахте много болна тема - за келешът, който е много отворен, но ако го понатиснеш - вика приятелчета. за мен това е меко казано жалко, защото хем създаваш конфликт, хем не се оправяш сам с него - такива пичове са абсолютни благозвучни български думи, започващи с п и завършващи на утки.
та така..
обаче засегнахте много болна тема - за келешът, който е много отворен, но ако го понатиснеш - вика приятелчета. за мен това е меко казано жалко, защото хем създаваш конфликт, хем не се оправяш сам с него - такива пичове са абсолютни благозвучни български думи, започващи с п и завършващи на утки.
та така..
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Circle Line написа:В никакъв случай агресията не е нормална; вече достатъчно ясно обясних, че това си е патологочно явление в човешкото поведение; някои учени го обясняват с това, че е остатъчно поведение от времето, когато човекът все още е бил маймуноподобно същество, тоест животно
тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище
Естествено! И агресивната защита на собственото или чуждото достойство също е основателно!Росен Тимчев написа: В крайна сметка има нещо, което се нарича достойнство!
Но съгласете се всичко зависи от частните случаи. Понякога агресията има много лоша форма.
- GFear
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Чета темата и си мисля... Поведението описано от nrggirl е доста често срещано. България е една от страните в световен мащаб с най-висок процент на загинали на пътя. От къде идва това??? Оставете темата, че караме таратайки и пътищата ни са под всякаква критика. Голяма част от тези трагични инциденти са резултат на точно тази агресия, която я срещаме под път и над път. Не знам, но попадали ли сте в голяма софийско задръстване с автомобил. Онзи ден едни се сбиха пред мен само защото единият тях не спази предимсвто в потока коли. Изобщо навсякъде се води открита война
До голяма степен тази агресия е може би рецидив на начина на жовот, който водим(в постоянен стрес) и на доста хора бушоните им не издържат.
П.С. Иначе "бой и е*ане не се връщат", така че бой до посиняване, за да отстояваш себе си, щото после може да те боли лицето, но ще ти мине, ама самочувствието ти никога няма да се оправи.
До голяма степен тази агресия е може би рецидив на начина на жовот, който водим(в постоянен стрес) и на доста хора бушоните им не издържат.
П.С. Иначе "бой и е*ане не се връщат", така че бой до посиняване, за да отстояваш себе си, щото после може да те боли лицето, но ще ти мине, ама самочувствието ти никога няма да се оправи.
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Докато има хора, които възприемат агресията за нещо нормално, агресията ще я има и ще процъфтява, дори ... за съжалениеinaccessibility написа:Circle Line написа:В никакъв случай агресията не е нормална; вече достатъчно ясно обясних, че това си е патологочно явление в човешкото поведение; някои учени го обясняват с това, че е остатъчно поведение от времето, когато човекът все още е бил маймуноподобно същество, тоест животно
тъкмо обратното - агресията е нещо СЪВСЕМ нормално, не знам върху какви научни изследвания се позоваваш, но явно не си седял в часовете по психология в училище![]()
....................
inaccessibility написа:Росен Тимчев написа:
В крайна сметка има нещо, което се нарича достойнство!
Естествено! И агресивната защита на собственото или чуждото достойство също е основателно!
Бла,бла....GFear написа:така че бой до посиняване, за да отстояваш себе си, щото после може да те боли лицето, но ще ти мине, ама самочувствието ти никога няма да се оправи.
Абе, хора, разберете най-сетне, че не живеем през Средновековието
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- GFear
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
като ти обършат някъде два шамара без повод, ще те питам къде живееш и дали ще мислиш спкойно и ще броиш до 100. Ако успееш да го направиш,евалата, аз не мога...Абе, хора, разберете най-сетне, че не живеем през Средновековието
А за теорията на колега GaVrosH, мисля че има по-добро приложение на това дето е между двете ни уши...
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е, няма да се затрием всички, ама определено ще си имаме проблемиGFear написа:Няма оценкиGaVrosH написа:мерси за оценката, но може би имам поне малко право...,а че донякъде имаш право го доказва и предишният ми пост, но не мисля че в бъдеще ще се затрием като цивилизация, само защото сме пренаселили Земята
прогнозират, че бъдещите войни ще са за... вода! на нещо да ви напомня това?