Прехвърляне

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Mimi

резултати от прехвърлянето

Мнение от Mimi »

Здравейте!
Някой може ли да ми каже дали резултатите от прехвърляне от една специалност в друга се поместват в интернет
Мерси предварително
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

За съжаление няма да намериш тази информация в интернет. :( Само в ректората в средата на септември.
defmb
В началото бе словото

Мнение от defmb »

Така, аз искам да уча психология, но бала ми стига само за английска филология. Това, което разбрах от прочетеното е, че нито мога да се прехвърля психология, нито да я запиша като втора специалност защото не се отпускат места.

Въпроса ми е следния: мога ли да изкарам една година английска филология и после да се отпиша, например и да се явя на КСК 2007/2008 и пак да се пробвам да влезна психология..
Мога ли като студент в СУ да се явявам на КСК наравно с другите? Или трябва да се отпиша?

Иначе мога и да не се записвам въобще, обаче ми се струва, че ако уча една година английски в СУ все ще изкарам достатъчно висока оценка, за да влезна психология...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Можеш. :)

При тебе разликата с прехвърлянето ще дойде след изпита на КСК.
qni4ka
От дъжд на вятър

Мнение от qni4ka »

А как става прехвърлянето от една специалност в друга когато са в един и същи факултет?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

С успех 5-5,50 и издържани КСК изпити и със свободни места.Демек по същия начин.Единствената аванта е, че може и да не те върнат в първи курс, а да ти признаят някои изпити. :D
blaak
В началото бе словото

Мнение от blaak »

sientelo написа:Здравейте всички ! Тази работа с липсата на информация по важните ?-си си е голямо прецакване :evil: Обаче товаркоето аз знам за прехвърлянето е,че трябва служебна бележка с резултатите от положените изпити за съответната специалностркоято се получава от учебен отдел,молба-образец от учебен отдел и уверение за годишния успех.Факултетите не обявяват предварително броя на студентите,които ще бъдат прехвърленира резултатите излизат пред учебен отдел в края на месец септемврирама за по-сигурно си проверете сроковете. :!:
кой учебен отдел? този на сегашния ни факултет, или този на факултета, в който искаме да се прехвърлим... нищо не ми е ясно....
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Има само един учебен отдел - 228 в Ректората.Бъркаш го със секретарките на факултетите 8)
LPgirl
В началото бе словото

Мнение от LPgirl »

Здравейте! Искам да ви попитам нещо относно прехвърлянето, защтото тази тема е пълна мъгла.Тази година ме приеха българска фиология задочно,но чесно казано тази специалност не ми е от най-любимите!Ако след 1 година имам нужния успех от изпитите в кои специалности бих могла да се прехвърля? Ако някой е по-запознат и може да ми помогне нека да пише, защото спешно се нуждая от информация!!!
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

Зависи какви кск изпити си държала.И аз имам едно въпросче-някой има ли представа кога излизат резултатите от прехвърлянето?Мерси много предварително :))
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

За тези, които се интересуват, разбрах, че другата седмица, може би в началото, излизат резултатите от прехвърлянето :) Пожелавам ви успех!!
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

Понеже не съм от София...това означава ли, че резултатите по прехвърлянето не са излезли? Разбрах, че вече има извадени списъци...те за какво се отнасят?
++++
kekeritza
В началото бе словото

Мнение от kekeritza »

До колкото знам тези списъци се отнасят за класиране за второ висше:)
Аватар
bubi.to
В началото бе словото

Мнение от bubi.to »

Здрасти ,kekeritza:)инфото ти от учебен отдел ли е? и в началото на седмицата -понеделник ли ще рече или може и до сряда:)ако имаш повечко инфо -дай го:)
П.С.а ти какво искаш да се прехвърлиш?
успех на всички:)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams!
Аватар
6y6ka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от 6y6ka »

Списъците за прехвърляне от една специалност в друга ще бъдат изнесени на 18.09 пред Учебен отдел. Има една голяяяма бележка на 228 стая (където ще са списъците за тези, които не знаят къде е УО) :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”