ПочтиАбе всякакви да идват, нали всички сме от ФКНФМалко бърканица ще стане, ама карай![]()
Български филолози приемате ли![]()
Филолозите първокурсници
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
радвам се, че има толкова голям позитивен отзвук идеята!
иначе вярно е че ще стане мешано, но нали е по-лесно да намериш колегитеси сред филолозите, отколкото да ги търсиш из залите и т.н. пък и едва ли всички първолурсници ще видят тази обява, така че няма да сме ВСИЧКИ, споко
за конкретната среща ще постна по-късно и своевременно с обяснение къде, кога, къде е това къде и т.н. всико ще обясня, за да няма неразбрали - организацията му е мамата!
иначе вярно е че ще стане мешано, но нали е по-лесно да намериш колегитеси сред филолозите, отколкото да ги търсиш из залите и т.н. пък и едва ли всички първолурсници ще видят тази обява, така че няма да сме ВСИЧКИ, споко
за конкретната среща ще постна по-късно и своевременно с обяснение къде, кога, къде е това къде и т.н. всико ще обясня, за да няма неразбрали - организацията му е мамата!
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- alabalanica
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: трети
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Аз съм ти колега.Cvetinka написа:И аз съм заек английска филология и определено се чувствам леко притеснена относно "търсенето и намирането" на моите хора, тъй като не съм и от София и никой не познавам... Та съм за. И който ми е колега да се обади на едно ЛС да се запознаем
Баси, всеки път ти гледам аватара - мноооого як.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Мдам, Джоли си е мацка. А ти, колега, имаш ли име?FeverNew написа:Аз съм ти колега.Cvetinka написа:И аз съм заек английска филология и определено се чувствам леко притеснена относно "търсенето и намирането" на моите хора, тъй като не съм и от София и никой не познавам... Та съм за. И който ми е колега да се обади на едно ЛС да се запознаем
Баси, всеки път ти гледам аватара - мноооого як.
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
мисля, че е малко рано да определяме среща отсега... предлагам след 20 число този месец да обявя точния час и мястото, пък и да има време хората да прочетат...Circle Line написа:Вече има ли предложения кога да се срещнем?!![]()
във всички случаи срещата ще се състои пред Библиотеката, до паметника на "Св. Кирил и Методи"
ако някой не знае къде се намира, нека ми напише ЛС и ще му обясня!
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Моята мечта за все още далечното майчинствоinaccessibility написа:изкушавам се да забележа съчетанието между аватара и подписа - Джоли с бутилката и бебето отдолуCvetinka написа:Баси, всеки път ти гледам аватара - мноооого як.FeverNew написа:
Мдам, Джоли си е мацка.
Но от днес съм updated, да видим докога...
Tell me how it feels to be
- pi4
- Легендарен флуудър
Не е нужно да се вреждате на самото откриване в Аулата
тогава е абсолютна шумотевица
изнасят се списъци,където пише коя специалност в коя стая да иде и там се събирате 3 часа след откриването в Аулата
иначе как ще се запознаете с колеги от вашата специалност,като се съберете двата факултета пред Библиотеката хахаха
тогава е абсолютна шумотевица
изнасят се списъци,където пише коя специалност в коя стая да иде и там се събирате 3 часа след откриването в Аулата
иначе как ще се запознаете с колеги от вашата специалност,като се съберете двата факултета пред Библиотеката хахаха

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
не е нужно, но е хубаво, пък и колко мислите ще се отзоват на тази среща пред Библиотеката, едва ли ще са всички приети!pi4 написа:Не е нужно да се вреждате на самото откриване в Аулата
тогава е абсолютна шумотевица изнасят се списъци,където пише коя специалност в коя стая да иде и там се събирате 3 часа след откриването в Аулата
а проблема с запознаването си е въпрос на инициатива:)
негласно може да се разберем къде ще сме от Славянските филологии например... така че спокойно