Устни изпити по журналистика

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Al-x4o
От дъжд на вятър
Специалност: Публична комуникация
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Устни изпити по журналистика

Мнение от Al-x4o »

аз малко се повтарям с темите, ама тук е мястото вече да се похвалите като хората, понеже принципно оценките на устните изпити са по-високи! :idea:

всеки да си каже оценката без въобще да го е срам, а пък нашите Модераторчета си знаят работата ;)

като начало:
Al-x4o-------------6.00
alhimikat----------6.01 :wink:
yolina--------------5.50

(ако има грешки, поправяйте си ги 8) )
Животът е кратък, чети повече!

http://www.alexanderkrastev.com
http://www.azcheta.com
Аватар
Sky
В началото бе словото

Мнение от Sky »

5.50 имам аз
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Аз не сум се явявала в УНСС :lol:
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър
Курс: четвърти

Мнение от united_colors »

Аз имам 2.00 хеххехе базикам се... 5.25 имам, обаче си казах сичко, което ми е на душата събрано към тях! Казах си , че СУ ми е първо в списъка, и явно с по-големи шансове за мен. Попитаха ме защо мисля така... е някой ако ме е видял преди изпита как се бях побъркала може да предположи какво казах :D
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Незнам, но моите наблядения са, че много рядко някой може да получи на устния оценка под 4.00! Вие как мислите?
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

elfer написа:Незнам, но моите наблядения са, че много рядко някой може да получи на устния оценка под 4.00! Вие как мислите?
Абе все пак има и такива... Въпроса е че самият университет по този начин може да си избере хората. Като интервю за работа... това че има хора изкарали 3 или 4 не означава, че знаят по-малко... Просто се притесняват или не стават за тая работа, не че са тъпи...
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Ахамз! Има истина в това! Знам от една моя приятелка, която се е явявала на изпита устния и тя ми каза, че може да не отговяряш на кимисията като не си компетентна по дадения въпрос, но не трябва да се смущаваш от незнанието си и да им се аргументираш изчерпателно защо? Просто нрябва да сме железни, несмутими, непоклатими!!!
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

И да не се връзваме на провокации...
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

До сега не съм чула някой мой познат да са го провокирали, ама нищо чудно! Аз каквата съм босичка относно политиката и икономиката на странта ни ще е много интересно! Някой да предлага безплатен форумен курс на обучение?! :roll:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

united_colors

Знаеш ли , че тези, които те изпитваха на устния в УНСС ще бъдат и в комисиите в СУ
Така че не е било много уместно да им "казваш" къде ти е по-голям шансът и къде ти по-искаш да учиш
Да не стане от тях да зависи къде ще те пратят ;) (шегичка, но донякъде)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Аз знам, от ония чичка от УНСС, който дойде в моята гимназия да ни агитира да ходим на тяхните курсове, че голяма част от преподаветелите в УНСС, които не са типични за иконимически ВУЗ са преподаватели и в други университети като например СУ. Но чевека си го каза, който иска да учи икономика идва при нас, който иска право - да ходи в СУ! Това му бяха думите, няма значение, че в УНСС също има право като специалност!
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

Ммм аз съм човек без предрасъдаци и ненавиждам, когато някой подхожда към мен с увредено от предрасъдаци съзнание! В крайна сметка не искам да се подмазвам на никой, не съм го правила и досега, затова имам 5.25 в дипломата по литература. Аз съм открит човек и би трябвало това да оценят, пък , ако ми се заядат за нещо, аз да мълча ли :?: Не... никога не съм била лицемерна. Пък и от страната на УНСС не е уместно да ме разпитва за друг ВУЗ, независимо дали е СУ или някой друг...Да видят себе си първо!
Аватар
elfer
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от elfer »

Брово на теб! Успяла си да се опазиш от погнусата на света! Евала! Аз не успявам! :oops:
Аватар
united_colors
От дъжд на вятър

elfer написа:Брово на теб! Успяла си да се опазиш от погнусата на света! Евала! Аз не успявам! :oops:
Съмнявам се , че не си , виждаш ми се доста свястно момиче!
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Някой знае ли на изпита по Журналистика (устен) кога ще ни съобщят оценките - веднага или ще трябва и там да преживеем няколко дни в жестоки мъки? :?
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”