килата руулз
Дрехи "second hand"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
всъщност и аз малко се гнуся от чужди дрехи, ама като видиш една много добре изглеждаща рокерийка (кожено яке), тежаща 1.27кг, и струваща 8.79лв... забравяш и за турския мазен гастарбайтер(предполагаем първи собственик), и за споменатия насран немец (предполагаем втори собственик) и за дебелия потен рокер от Радомир (който вероятно я е носил точно преди теб) и си я купуваш
килата руулз

килата руулз
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И мен точно това ме спираше досега - неприятно е като се замислиш как някой непознат се е потил в тия дрехи 
Все пак нали ги обработват с разни препарати, преди да ги пуснат за продажба
А моделите наистина са много по-готини от боклуците, които се продават по нашите магазини. Материята е много по-качествена, а ми се струва, че на нея се дължи и по-добрият вид на дрехата.
Все пак нали ги обработват с разни препарати, преди да ги пуснат за продажба
А моделите наистина са много по-готини от боклуците, които се продават по нашите магазини. Материята е много по-качествена, а ми се струва, че на нея се дължи и по-добрият вид на дрехата.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
И аз така.Fervourrr написа:Аз пък какво да кажа...90% от дрехите ми са от килата....да не кажа и повече.Не ме е срам,не ме е гнус,не изпитвам притеснения:) Просто мразя да давам пари за дрехи,мразя да виждам някой с еднаква като моята дреха,не мога да си харесам дрехи по магазините и освен това купувайки от килата,мога да имам по 10 панталона и 20 блузи на сезон,а не по 5И на всичкото отгоре продавачките не те гледат злобно и може да си седиш по часове и да си разглеждаш и пробваш...И да не забравяме факта,че ако нещо ти писне и не ти хареса,какво толкова,все пак струва 1-2 лева:)
КИЛАТА РУЛЗЗ!!!
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя
Аз вярвам на перилните препарати и е суперснобарско да игнорираш една готина дрешка, само защото не е случила на първия си собственик. Нямам много неща втора ръка, но тези които имам определено си заслужават, колкото и небръснати мишници да са се потили в тях. Ух, това беше гадно... Само да допълня - във втората ръка не винаги попадат носени дрехи, има и такива направо с етикет...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Нещо против 39-годишните разведени алкохолизирани майки ли имаш?GaVrosH написа:repi-s-lychec написа:и е суперснобарско да игнорираш една готина дрешка, само защото не е случила на първия си собственик![]()
![]()
![]()
все едно говориш за някоя мацка или по-скоро за 39 годишна запазена, но алкохолизирана разведена майка на две деца
-
repi-s-lychec
- Пишете, о, братя