Аз при първото ми посещение в Ст. Град не смятам да нося нищо. Само ще се запиша, ще взема ключа от стаята и ще видя за к'во стаа въпрос. Седмица по-късно ще донеса вече 2 големи сака, само ми е чудно в тез' тесничките стаички(25кв.м) с едно бюро, гардероб и шкаф, как ще се побират всичките работи и на тримата съквартиранта? Май повечето неща ще си стоят в саковете...на съхранение
Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тука постовете ви за тези гадини направо ме психираха. Никога, ама никога в нас сме нямали хлебарки и буболечки! Единствено някой друг домашен паяк, пеперудка, муха или комар...А тези същества хлебарките са ми толкова гнусни, че лошо ми става като си представя как ще пъплят безгрижно из стаята, ще плуват в кенефа и ще се катерят по леглото и чаршафите! Бали мама му... Обаче смятам да ги изтребя навреме! Пич, от къде се взимат тез' "къщички" или там к'вото е? Или препоръчайте някой друг ефективен препарат, който да ги мори от раз!
Аз при първото ми посещение в Ст. Град не смятам да нося нищо. Само ще се запиша, ще взема ключа от стаята и ще видя за к'во стаа въпрос. Седмица по-късно ще донеса вече 2 големи сака, само ми е чудно в тез' тесничките стаички(25кв.м) с едно бюро, гардероб и шкаф, как ще се побират всичките работи и на тримата съквартиранта? Май повечето неща ще си стоят в саковете...на съхранение
Imagination is more important than knowledge
sunbreeze написа:ELvie, neycheva87,
Аз съм 510 стая. Вие?
Аз съм 811, предполагам, че това значи, че трябва да съм 3 етажа някъде над теб...
What though the radiance which was once so bright
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
Be now for ever taken from my sight,
Though nothing can bring back the hour
Of splendour in the grass, of glory in the flower;
We will grieve not, rather find
Strength in what remains behind;
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Стига сте се плашили де! Т'ва са просто няк'ви буболечки! Освен това въобще не са навсякъде, не са и в еднакви количества. В първата ми стая почти нямаше, а във втората пък-изобщо! То си зависи и от хорат а, дето живеят там- колкото по-чисто е, и колкото по-малко храна се оставя на открито
толкоз по-малко гадинки 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Просто буболечки?
Просто!? Буболечки...
За таз една седмица не бих ги нарекла нито прости, нито буболечки, по-скоро изчадия адови и деца на Бийлсебуб. Бях в 526 стая, блок 42 Б. Умрях и се родих 5 пъти от потрес, ужас и гнус. Първата нощ стоях права в средата на стаята с флаконче Райд(тц, не помага, ти го къпеш - т'ва пори вълните отрова и продължава с бодра решителна крачка към тебе). Хич не преувеличавам. През деня преди това напръсках цялата стая, специално леглото на което щях да спя. Под около него и етц. Аз специално мисля, че им действа ако не като афродизиак Райд-а, то поне като козче. Плъпнаха по леглото където тъкмо се канех да се сгуша, после по стените около него, под него и пак така етц, докато не ме хвърлиха в състояние на покъртителен ужас и трогателно отчаяние. Както казах умрях и се родих. После см спала с легло в центъра на стаята, далече от вс по което могат да се покатерят, гушнала райд-а с тапички за уши в... ушите. Някой май се бе избазикал с мене като каза че били влизали в ушите на няква мацка и от тогава см още по изтръпнала. Кошмарно. Разбира се, не вс стаяи са такива, вс зависи от хигиената на предишните обитатели. От ремонтите. От комшийте. Имаше идеални стаи. Чистички, спретнатички, без др население освен студентите. Но ако сте каръци и имате фобия от такива животни(никогиш не см си гледала такива вкъщи, мама им да таковам, на стари години на гнъс и страх да се уча...
) нещо успокоителни т'ва онова и експериментаторски дух в областта на различните отрови ви трябват.
41 а да кажа, че е добър откъм стаи. И откъм липса на буби, малко козметични поправчици, на една две седмици препаратче и си си като у дома си.
А сега някой отзив за 41 б. Там см настанена за идните времена, нооо... докато още бях в Сф си мислех, че см в А. Та се зарадвах на чужда стая един вид
Демек пак незнам какво да очаквам в понеделник. Споделете нещо за насекомите, моля. Както предполагам усетихте, те са ми основната болка. Много основна и много болка.
П.П. Айде сега ми простете и правописа, убедена см, че е твърде лош, но пътувах мн, изтощена см много, мързи ме да чета и лягам. Бъдете великодушни!
ППП.... В 412 стая на 41 б см. Зарадвайте ме. Ще ви обичам предано.
Просто!? Буболечки...
За таз една седмица не бих ги нарекла нито прости, нито буболечки, по-скоро изчадия адови и деца на Бийлсебуб. Бях в 526 стая, блок 42 Б. Умрях и се родих 5 пъти от потрес, ужас и гнус. Първата нощ стоях права в средата на стаята с флаконче Райд(тц, не помага, ти го къпеш - т'ва пори вълните отрова и продължава с бодра решителна крачка към тебе). Хич не преувеличавам. През деня преди това напръсках цялата стая, специално леглото на което щях да спя. Под около него и етц. Аз специално мисля, че им действа ако не като афродизиак Райд-а, то поне като козче. Плъпнаха по леглото където тъкмо се канех да се сгуша, после по стените около него, под него и пак така етц, докато не ме хвърлиха в състояние на покъртителен ужас и трогателно отчаяние. Както казах умрях и се родих. После см спала с легло в центъра на стаята, далече от вс по което могат да се покатерят, гушнала райд-а с тапички за уши в... ушите. Някой май се бе избазикал с мене като каза че били влизали в ушите на няква мацка и от тогава см още по изтръпнала. Кошмарно. Разбира се, не вс стаяи са такива, вс зависи от хигиената на предишните обитатели. От ремонтите. От комшийте. Имаше идеални стаи. Чистички, спретнатички, без др население освен студентите. Но ако сте каръци и имате фобия от такива животни(никогиш не см си гледала такива вкъщи, мама им да таковам, на стари години на гнъс и страх да се уча...
41 а да кажа, че е добър откъм стаи. И откъм липса на буби, малко козметични поправчици, на една две седмици препаратче и си си като у дома си.
А сега някой отзив за 41 б. Там см настанена за идните времена, нооо... докато още бях в Сф си мислех, че см в А. Та се зарадвах на чужда стая един вид
П.П. Айде сега ми простете и правописа, убедена см, че е твърде лош, но пътувах мн, изтощена см много, мързи ме да чета и лягам. Бъдете великодушни!
ППП.... В 412 стая на 41 б см. Зарадвайте ме. Ще ви обичам предано.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Може би тук е момента да заявя сериозо, че много бих се зарадвал, ако някой от форума смята да се отказва от общежитие и съжителство с гадини и ми пише ЛСPu написа:Просто буболечки?
Просто!? Буболечки...
За таз една седмица не бих ги нарекла нито прости, нито буболечки, по-скоро изчадия адови и деца на Бийлсебуб. Бях в 526 стая, блок 42 Б. Умрях и се родих 5 пъти от потрес, ужас и гнус. Първата нощ стоях права в средата на стаята с флаконче Райд(тц, не помага, ти го къпеш - т'ва пори вълните отрова и продължава с бодра решителна крачка към тебе). Хич не преувеличавам. През деня преди това напръсках цялата стая, специално леглото на което щях да спя. Под около него и етц. Аз специално мисля, че им действа ако не като афродизиак Райд-а, то поне като козче. Плъпнаха по леглото където тъкмо се канех да се сгуша, после по стените около него, под него и пак така етц, докато не ме хвърлиха в състояние на покъртителен ужас и трогателно отчаяние. Както казах умрях и се родих. После см спала с легло в центъра на стаята, далече от вс по което могат да се покатерят, гушнала райд-а с тапички за уши в... ушите. Някой май се бе избазикал с мене като каза че били влизали в ушите на няква мацка и от тогава см още по изтръпнала. Кошмарно. Разбира се, не вс стаяи са такива, вс зависи от хигиената на предишните обитатели. От ремонтите. От комшийте. Имаше идеални стаи. Чистички, спретнатички, без др население освен студентите. Но ако сте каръци и имате фобия от такива животни(никогиш не см си гледала такива вкъщи, мама им да таковам, на стари години на гнъс и страх да се уча...) нещо успокоителни т'ва онова и експериментаторски дух в областта на различните отрови ви трябват.
Така,че ,хора, ако се откажете от общежитие и нямате наблизо някой приятел или познат, който спешно си търси общ. - пишете ми едно ЛС,plsss
- нямам нищо против да живея по горе упоменатия начин
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Ааааааа почвате да ме стряскате с тези разкази за огромни гадини в Ст. град, но все си мисля, че след кошмара, който изживях в едно общежитие в Пловдив (тъй като там бях отседнла покрай КСК-Пловдив) вече нищо не може да ме стресне. Там почти цяла вечер стоях и вардих будна, за да не позволя на една мишка (слабо казано мишка) да ми се покатери на леглото. Призори тоя гризач най-накрая се мушна в някаква дупка на гардероба и повече не се показа и сигурно съм дремнала малко, а сутринта как съм стояла 5 часа на изпит будна си нямам и представа
Та след това ми преживяване все си мисля, че ще свикна и в Ст. град
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
точно вчера по това време тъкмо се зарадвах, че май съм само с още едно момиче, която ми е съответно колежка, но не я познавам и хоп се раздирих и намерих, че стаята се обитава и от друга мацка - 4 курс, но в ИФ
а иначе спретната ми стаичка (искрено се надявам да е такава или поне в границите на нормалното) е 426 в 50А
а иначе спретната ми стаичка (искрено се надявам да е такава или поне в границите на нормалното) е 426 в 50А
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Споко, може да е била катеричкаTrisha написа:Ааааааа почвате да ме стряскате с тези разкази за огромни гадини в Ст. град, но все си мисля, че след кошмара, който изживях в едно общежитие в Пловдив (тъй като там бях отседнла покрай КСК-Пловдив) вече нищо не може да ме стресне. Там почти цяла вечер стоях и вардих будна, за да не позволя на една мишка (слабо казано мишка) да ми се покатери на леглото. Призори тоя гризач най-накрая се мушна в някаква дупка на гардероба и повече не се показа и сигурно съм дремнала малко, а сутринта как съм стояла 5 часа на изпит будна си нямам и представа![]()
Та след това ми преживяване все си мисля, че ще свикна и в Ст. град
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Вчера ходих и си взех стая-217 в 41б...Разбира се имам си "домашни любимци"...Какво ще ги правя-незнам...Стаята ми реално погледната не е лоша.Ще живея с една приятелка и с друго момиче,което е 4ти курс и си живееше там ние като отидохме,та стаята имаше вид.Нуждае се разбира се от промени,но все пак не отивам на хотел...
За да ми стане обаче гадно отидохме да видим стаята на една приятелка от медицински,която като се настаняваше едва ли не ревеше колко е гадна...Техните обаче я ремонтираха и сега като влязохме на мен ми се дорева.Беше станала страхотна,а да не говорим че в помещението с размерите на моята стая живеят две момичета,а ние ще се прескачаме 3
В крайна сметка всеки с проблемите си..
За да ми стане обаче гадно отидохме да видим стаята на една приятелка от медицински,която като се настаняваше едва ли не ревеше колко е гадна...Техните обаче я ремонтираха и сега като влязохме на мен ми се дорева.Беше станала страхотна,а да не говорим че в помещението с размерите на моята стая живеят две момичета,а ние ще се прескачаме 3
В крайна сметка всеки с проблемите си..
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Стига сте плашили народа с тия буболечки,бе! Както някои хора казаха много зависи и от самите вас. Ако вие или пък съседите ви им оставяте храна, много ясно,че ще има буболечки.
Аз вече две години съм в 42Б и никакви проблеми с буболечки от какъвто и да е било вид не съм имала. Верно видях една-две хлебарки,ама в рамките на една година. Явно буболечките наистина ходят по тези, които се стряскат от тях.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil