Ще драсна набързо едно отзивче и после по същество, че трябва да замин'вам да запивам
Накратко бях недоспала, оклюмала и раздразнителна. А понеже не см никак симпатична в това си състояние мъдро реших да се запознавам и да опознавам колегите някъде и неопределеното бъдеще. Сладури ми се видяхте всички, Виктор бебше супер веселяк, очаквам с нетърпение следващите лекции при него. Йероглифчетата бяха очарователни, произношението им още по. Засега не мога да коментирам друго ^^
След като приключихме вчера аз останах да си взема книжката заедно с още няколко колеги и търсихме с тях Колибри-то малко по-късно. Та,в книжарницата ни казаха, че вече една партида от "наще" са минали и той е поръчал за в понеделник 30 бройки. Е нека направим списък в понеделник, нека съберем парите и нека закупим каквото трябва с измислената отстъпка :Р
Фафли пиша.
И нещо друго. Двете девойчета от първия чин централно казаха, че са се отказали къмто 10-на души бивши арабисти, ако има наоколо някой който ги познава, да каже имат ли намерение да продават.
Наистина фафли пиша. Пие ми е.
Хайде със здраве и до понеделник.
П.П. Наздраве!