Какъв "твърд" алкохол предпочитате...?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Che_Guevara
- От дъжд на вятър
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Текилата е моят избор!
Само има една Мачос - нея не лизвам. Бахго и отровата...
Иначе водка, ама внимавам каква точно пия.
И ракия става, ако е нещо от кайсийки по-добре но и др няма да я изхвърля.
И уиски може. Ама пак внимавам, шото от едно така зле ми бешеее...
Джин не пия... Не го знам твърдо ли е меко ли е, не ме кефи. И вермута не е на почит.
Да, леко см пияница.
Само има една Мачос - нея не лизвам. Бахго и отровата...
Иначе водка, ама внимавам каква точно пия.
И ракия става, ако е нещо от кайсийки по-добре но и др няма да я изхвърля.
И уиски може. Ама пак внимавам, шото от едно така зле ми бешеее...
Джин не пия... Не го знам твърдо ли е меко ли е, не ме кефи. И вермута не е на почит.
Да, леко см пияница.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Rechtswissenschaft
- В началото бе словото
Евала пич, поне ти да знаеш какво да пиеш. Евала още веднъж.Tripio написа:водка Nemiroff - украинска
Иначе моя милост си пада по "Русский стандарт" или "Самая популярная водка Столичная" - тъкмо 2 бутилки са ми в хладилник, като на етикета на едната от тях надписът гласи: "СССР" - правете сметка колко е "дърта" водката
Е, след време ще й дам последно причастие
А за друг вид алкохол - да кажем Jameson и червено вино
А на тия, дето пият боклук-водки, - Вие не знаете какво значи РУСКА ВОДКА
Dictum meum pactum
- ChiLL_PiLL
- Драскач
преди мразех водка
ама като си смеся примерно ABSOLUT (малина,ванилия) с портокалов сок и гренадин ехеее отиде на още 2/3 поръчки
; също Смирнофф ябълка
ооо има и една руска водка (чнм наистина е прав за руската водка
) ,която е с люти чушлета на дъното и само една глътка ти изгаря цялата уста брррр като се сетя на другата сутрин колко бях жадна
иначе текилата мноо я уважавам,но нея си я пазя за накрая или за отначало
ноооо винаги отрязва когато най-малко очакваш
обичам и от време на време уиски (още като малка баща ми ми е давал да си опитам като си натопя пръстчето и аз съм грейвала цялата
) .
мразя джин с тоник,особено;ракия и коняк..
а и отдавна се уговаряме с едни френдос да опитаме абсент,ама така и не стана досега
аз иначе не съм голяма пиячка
(наистина
)
ооо има и една руска водка (чнм наистина е прав за руската водка
иначе текилата мноо я уважавам,но нея си я пазя за накрая или за отначало
обичам и от време на време уиски (още като малка баща ми ми е давал да си опитам като си натопя пръстчето и аз съм грейвала цялата
мразя джин с тоник,особено;ракия и коняк..
а и отдавна се уговаряме с едни френдос да опитаме абсент,ама така и не стана досега
аз иначе не съм голяма пиячка
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Водка търпя ако е Зелен Собиески или някаква руска, но принципно я избягвам. Обичам ром, джин, коняк, текила.. такива работи.
Иначе и аз съм се наточил на Зелената Фея, ама качественият абсент е адски скъп, а ако искаш (като мен) да си намериш абсент, съдържащ 100мг. туйон (повечето видове съдържат между 10 и 35), ще ти излезе още по-солено
Иначе и аз съм се наточил на Зелената Фея, ама качественият абсент е адски скъп, а ако искаш (като мен) да си намериш абсент, съдържащ 100мг. туйон (повечето видове съдържат между 10 и 35), ще ти излезе още по-солено
- ChiLL_PiLL
- Драскач
да,и при нас тва беше проблема-за паритеVaskes написа:Иначе и аз съм се наточил на Зелената Фея, ама качественият абсент е адски скъп, а ако искаш (като мен) да си намериш абсент, съдържащ 100мг. туйон (повечето видове съдържат между 10 и 35), ще ти излезе още по-солено
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
мама е рускиня имам 2 бутилки сигорно стари колкото твоите гепвам ги и си правим руска водка партиRechtswissenschaft написа:
Иначе моя милост си пада по "Русский стандарт" или "Самая популярная водка Столичная" - тъкмо 2 бутилки са ми в хладилник, като на етикета на едната от тях надписът гласи: "СССР" - правете сметка колко е "дърта" водката
Е, след време ще й дам последно причастиеи тя ще бъде излята в дебрите на нашите стомаси
..........
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
..щото не й знам мезетоgali4ka85 написа:всичко пия без вода от пералнята
иначе руската водка ми е малко по-твърда от украинската, по-трудно влиза. ама все пак, кога е партиту?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg