Записване за петъчната тренировка

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Утре ще решим кой да е капитан на отбора. Аз имам капитанска лента в нас, ще я дам на тоя, който го изберем. Така че след тренировката, ще отидем да пием по бира и да обсъдим няколко важни делови неща. Нещо като събрание на отбора.
- на първо място да обсъдим тактика, състав, стратегии и тн.
- до обсъдим темата с екипите и какво правим по тоя въпрос
- да обсъдим кой кога е свободен за нещо като традиционни тренировки
- до обсъдим мажоретките :lol:
- да гласуваме за капитан
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

утре ще сме много малко хора за да обсъждаме тактика или нещо такова.. може да видим за екипите някви идеи, а мажоретките да ги обсъдим на по биричка - естествено :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Защо да сме малко?
Точно утре ще бъдат хората, които най-много искат да играят за СУ-форумът. Другите направо ще се изсипят на мача с УНСС и някак няма да е честно. Не трябва да се ръководим от умения (разбира се, това е главен фактор), а от желание според мен.

"ЗА" предложението на DobreFF, с две ръце!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Много много си прав. В този отбор трябва да играят хора, които имат най-голямо желание и са най-постоянни. Какво като си много добър, ама идваш от дъжд на вятър само за мачове.
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Няма страшно бре. Момчетата, които имат желание, но си имат и основателни причини да не дойдат си ги казаха във форума. Няма да ги пренебрегваме, че са изпуснали една тренировка я.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

е, от една тренировка нищо няма да се реши.. освен може би да подредим мажоретките по хубост :D
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Днес се събрахме 9 човека и направихме много добра организация. Купихме топка. След това ритахме в двора на Английската почти два часа. Хубаво е, че наистина успяхме да направим първата стъпка. Очертава се хубав отбор. Имаме и чудесен вратар. Аз искам да се извиня, че дойдох не във спортен вид, а с чехли и бели панталонки, но просто цял ден висях за един изпит, с който накрая си скъсах нервите. Мислех дори да не идвам, не бях в настроение. Животът ми си скъси с 10 години заради една преподавателка. Както и да е, да не ви занимавам с глупости. В крайна сметка реших да не се излагам и да дойда, макар в този вид. Потренирахме много добре и се надявам на следващата тренировка да сме още повече. Само като предложение искам да дам, всеки нов член в отбора да дава по 2 лева, както ние днес за топката. Събраните пари ще вложим в други неща - екипи, такси за терени и тн. Като по начало не е лошо всеки месец да събираме някаква клубна такса, да кажем 5 лева май няма да е проблем за никой. Така ще имаме каса, а не всеки път да събираме като идиоти по магазините. Който примерно не е платил, изобщо да не идва на мачовете ни. Само предложение, ако не се приеме, ок :wink:
celuvkov
В началото бе словото

Мнение от celuvkov »

Мн съжалявам,че не можах да дойда.Имах малко работа и към 17:00 бях на Ректората,ама нямаше никой:(Предполагам и Трипио не е бил,защото ако е бил аз съм му обиден.Бях му дал тел.ми да ми звънне и да ми каже къде сте се събрали.Надявам се следващия път и аз да се включа.
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Абе супер си беше... Айде да се разбираме за следващия път :lol:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ей, "чудесния вратар" :P :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Нещо не ми стана ясно кой кой беше. Я си признайте :)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Аз съм човекът с ръкавиците... Служа на отбора, лонг лив дъ Каптън
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

celuvkov написа:Предполагам и Трипио не е бил,защото ако е бил аз съм му обиден.Бях му дал тел.ми да ми звънне и да ми каже къде сте се събрали.
току-що си проверих телефонния указател, хистори-то на ICQ и ЛС-тата - никъде не видях да си ми дал телефон :roll: може да не съм получил съобщението или де да знам.. сори :( а и ситуацията беше малко неудобна, щото беше супер шумно докато се запознавахме (а и принципно не помня имена много), та не разбрах кой кой е, а ме беше срам да питам след това.. мислех си че си сред нас, щото малко хора бяха заявили участие, а се събрахме повече.. съжелявам за недоразумението :?

Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Аз бях с раираната тениска на Нюкасъл.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

да, за теб разбрах, после в бирарията ;) а ми се стори че си писал че няма да идваш.. обърквация :P

Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”