КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

cRaZyDeViL написа:
Raya_Alexandra написа: От училище се взимат оценките от 10, 11, 12 клас, поне за езиковите гимназии е така.
Е аз бях в езикова гимназия и ми бройкаха и 9-ти клас :twisted:
9 клас учихте история на чужд език, нали??? :roll: Нямам идея, защо са ти я смятали :( Аз само 9 клас имам 5 и се надявам да не ми я смятат. :roll:

THE_PARASITE, Stark, thanks! :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

Alma написа:моя съвет ,не захващай език, освен ако не си сигурна в знанията си или имаш потвърждаващите го сертификати,щото без полагани изпити и тренинг,над 3 трудно ше имаш(лично мнение) А относно историята,горещо ти я препоръчвам,но не се ограничавай само с исторически специалности....както и за английски,никва такава филология ей! за кво ти е Английска пък точно??? Само за повишителните е кофти малко,защото точно по история не са върху материала на изпита....иначе успех!
Та и аз да се представа, Юлето :) пр ми е

За езика съм го учила сериозно до сега и мисля, че ако се стегна една година да уча само него мога да се справя. А англ фиология са 2 нещата - учител (никога) или преводачка, от 2рото се изкарват доста добри пари. Една приятелка сега за един превод и платиха 600лв, а и ме влече повече от историята. а и тия 5тици... на повишителни трябва да изям още 2-3 учебника които няма да са ми аз изпита, а и даскала ни е гаден...

Иначе мерси :) ще се стягаме и ще се учи тва е положението :wink:
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Raya_Alexandra написа:
cRaZyDeViL написа:
Raya_Alexandra написа: От училище се взимат оценките от 10, 11, 12 клас, поне за езиковите гимназии е така.
Е аз бях в езикова гимназия и ми бройкаха и 9-ти клас :twisted:
9 клас учихте история на чужд език, нали??? :roll: Нямам идея, защо са ти я смятали :( Аз само 9 клас имам 5 и се надявам да не ми я смятат. :roll:

THE_PARASITE, Stark, thanks! :)
В езиковите 9-и клас наистина не се брои, тъй че cRaZyDeViL може нещо да са се объркали :roll: , дано само да си спечелил от това :wink:

Иначе ние и в 10 клас учихме история на английски език и беше страшен зор, тъй като задачите бяха някви невероятно трудни :x
...ма добре, че в пансиона си пишехме заедно домашните и се има кой да даде акъл :twisted:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

тази година много от моите съученици се явиха на разни повишителни, не знам на всички места как е обаче тук повишителните оценки по литература направо си се подаряваха, което меко казано обезмисля труда на хорицата през годините, които са се сещали, че тези оценки след време ще са важни....
преди да се откажеш съвсем от историята провери как седи този въпрос в твоето училище..
иначе за протокола аз съм Ивена:)
бтв, мили мои съфорумци, колкото и малко да сме все още, как върви подготовката до момента, със сигурност трябва отдавна да сме започнали...
поне историята (Въразждане и Нова ) да се надяваме да ми отнеме много по-малко време, все пак веднъж доооста стабилно я изучих....:)
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз ще се пробвам за втори път с литература... за историята не съм сигурна, а вероятно за майтапа ще ида и на немски :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Съвет от мен - старайте се за максимално висока оценка от дипломата и направете всичко възможно тя да е перфектна или близко до перфекнтото! За балообразуващи от дипломата се считат всички оценки по предмета от 9 до 12 клас, така че си опичайте акълищата. Няма да ви обяснявам колко много могат да ви прецакат 25 стотни, че и по-малко. А относно темите - ми не се задълбочавайте твърде много, залагайте на трайни знания, а не на маниакално зубрене, забавлявайте се - ще съжалявате за пропуснатото време и в крайна сметка не забравяйте, че обикновено след това какво и колко си написал от съществено значение е и кой луд ще ти проверява работата. Успех на всички!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

repi-s-lychec написа:Съвет от мен - старайте се за максимално висока оценка от дипломата и направете всичко възможно тя да е перфектна или близко до перфекнтото! За балообразуващи от дипломата се считат всички оценки по предмета от 9 до 12 клас, така че си опичайте акълищата. Няма да ви обяснявам колко много могат да ви прецакат 25 стотни, че и по-малко. А относно темите - ми не се задълбочавайте твърде много, залагайте на трайни знания, а не на маниакално зубрене, забавлявайте се - ще съжалявате за пропуснатото време и в крайна сметка не забравяйте, че обикновено след това какво и колко си написал от съществено значение е и кой луд ще ти проверява работата. Успех на всички!
глупости. от 9 клас оценка не се взима, освен ако не си бил в училище, в което няма подготве! аз само в 9 клас имам 5 по история и успеха ми от диплома за формиране на бал е 6.00.
тъй като системата все още е объркана по въпроса за класовете - принципно се взима оценка от 9 клас, но тъй като материала от 9 се учи в 10 (в училищата, където има подготве), се взима оценката от 10. тоест оценката която е на материал, принципно влючен в учебник за 9, но тъй като се учи в 10 клас, се взима оценката от 10. май не го обясних мн като хората ама се надявам да се разбира :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

За балообразуващи се взимат оценките от 9 до 12 клас :!:
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Според мен е така, както greeny казва. На нас в даскало също така ни казаха. :)

Аватар
Elektra
Живее, за да пише

Мнение от Elektra »

Raya_Alexandra написа:Според мен е така, както greeny казва. На нас в даскало също така ни казаха. :)
Оценките по история за дипломата се взимат от 10,11 и 12клас,а по БЕЛ-от 9 до 12 :wink:
Може да вървя бавно, но никога назад!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Elektra написа: Оценките по история за дипломата се взимат от 10,11 и 12клас,а по БЕЛ-от 9 до 12 :wink:
А така! :wink:

Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Здравейте и от мен и аз ще кандидатствам тази година с литература и история :roll: нека се представя казвам се Теодора и пожелавам успех на всички :!:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Ей, адаш (към Алекс) - стискам ти палци!!! Всичко ще мине супер и ще се радваш адски много като се запишеш (поне с мен беше така)! :D
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Assasiyah написа:Ей, адаш (към Алекс) - стискам ти палци!!! Всичко ще мине супер и ще се радваш адски много като се запишеш (поне с мен беше така)! :D
Мерси!!! :D :D :D
teufelchen написа:Здравейте и от мен и аз ще кандидатствам тази година с литература и история :roll: нека се представя казвам се Теодора и пожелавам успех на всички :!:
Добре дошла! :) Успех ти желая и аз :)

Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”