ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТИ!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Nikolay_86
- В началото бе словото
ТЪРСЯ СЪКВАРТИРАНТИ!!!
Хей ако някой има моята съдба да е останал без общежитие нека пише тук да видим какво ше правим,на улицата или на пейките ще спим! 
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ми не е точно така. Едни мои познати казаха, че плащат по 150 ЛЕВА за кварира. Вярно стая имаш само, банята е обща, обаче пък по-добре отколкото да плщатш 200 евро.J`E`K`O написа:уф и аз не съм приет на общежитие. 5.52 а мин. е 5.58 !! как да не ме е ядТук има ли второ класиране, а ?!? Някой знае ли? Че ако няма.. квартира ще се търси, ама много скъпи бе, 200 евро поне.
Who ever said I needed you! Lied!
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
майче свободните места се разпределят по социалната класация. neycheva87, еха, ако е така наистина е добре, то и на мен не ми трябва повече, легло да има, баня.. пък ако има и къде да си сготви нещо човекEleiN написа:Аз съм класирана за общежитие, но в последствие реших да живея но квартира и сега освобождавам едно място. Имате ли идея какво става в такъв случай
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ми не знам точно как е, но така ми казаха;) Абе то щом в апартамент стая е под наем, тогава и кухня може да се ползва. Зависи на какви ще случиш....ии дано да намериш подходяща квартира;) Ще стискам палци на всички.J`E`K`O написа:майче свободните места се разпределят по социалната класация. neycheva87, еха, ако е така наистина е добре, то и на мен не ми трябва повече, легло да има, баня.. пък ако има и къде да си сготви нещо човекEleiN написа:Аз съм класирана за общежитие, но в последствие реших да живея но квартира и сега освобождавам едно място. Имате ли идея какво става в такъв случайче не ми се кара само ан сухи работи.
Иначе една приятелка в Търново си намери цял апартамент, само живеят с една възраста жена, Ще са 2 момичета иии една домакинка нали:) Абе супер яко се е уредила за малко пари;) Така че винаги има нкякави такива;)
Who ever said I needed you! Lied!